18.3.17

Κρήτη: Τον απάτησε και την βίασε !

Ένας αστυνομικός βίασε την πρώην σύντροφο και συνάδελφο του, όταν η ίδια αποκάλυψε σε εκείνον ότι τον είχε απατήσει 

- Όλα ξεκίνησαν από τις διακοπές του άνδρα στην Κρήτη.

Θύμα βιασμού, δυο φορές, έπεσε μια αστυνομικός στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Γιόρκ, από τον σύντροφο και συνάδελφο της, όταν η ίδια τον απάτησε δύο φορές..
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχεδόν 10 χρόνια μετά και δικάζεται στο δικαστήριο του Γιορκ και όπως υποστήριξε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν με μια πράξη αντιζηλίας από την μεριά της για ένα ταξίδι που έκανε ο τότε σύντροφος της με την πρώην γυναίκα του στην Κρήτη.
Αναλυτικότερα, ενα βράδυ η αστυνομικός επισκέφτηκε με μια φίλη της ένα κλαμπ της περιοχής, όπου συναντήθηκε με κάποιους συναδέλφους της.
Ανάμεσα τους ήταν και ένας Αρχιφύλακας με τον οποίο από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει η ίδια, είχαν μια έντονη έλξη. 
Ο Αρχιφύλακας και φίλος του συντρόφου της, την κάλεσε στο δωμάτιο του σε ένα κοντινό κέντρο εκπαίδευσης αστυνομικών και η συζήτηση κατέληξε σε... ερωτική συνεύρεση.
Η ίδια μην μπορώντας να αντέξει τις τύψεις, επιστρέφοντας σπίτι εξομολογήθηκε τα πάντα στον αγαπημένο της.
Σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, η γυναίκα προχώρησε αυτή την πράξη επηρεασμένη από τις διακοπές του αστυνομικού στην Κρήτη!
Ο πρώην σύντροφος της είχε έρθει για διακοπές στο νησί, μαζί με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του, χωρίς να της το αναφέρει. Αυτό την ενόχλησε πολύ και όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, ήταν μια πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Όταν, λοιπόν, αποκάλυψε την απιστία της, ο άνδρας την βίασε, αλλά συνέχισαν να ζούν μαζί καθώς όπως λέει η ίδια "Αισθανόμουν σαν να μου άξιζε".
Η ιστορία του βιασμού επαναλαμβάνεται χρόνια αργότερα όταν αυτή είχε ακόμα μια "περιπέτεια" στις διακοπές της, στο Μπένιντρομ,με ένα παλιό της φίλο. Για ακόμα μια φορά έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της αλλά αυτή την φορά έσπασε την σιωπή της, αποκαλύπτοντας τα πάντα σε ένα συνάδελφό της που με την σειρά του προχώρησε σε μηνύσεις κατά του συντρόφου της.
Από την μεριά του ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν προχώρησε στον βιασμό της όταν του αποκάλυψε ότι πήγε ερωτικά με κάποιον άλλο άνδρα και οτι απλώς πήγε να κοιμηθεί σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Το δικαστήριο θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου