23.3.17

Εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη;

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως «στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου οι δυο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη».
Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη Χαράλαμπος Λυκούδης μιλώντας στο newsbeast.gr υποστήριξε πως μετά την μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του τραγουδιστή «διατάχθηκε νέα έρευνα» και οι δυο γυναίκες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για διάπραξη, κατά περίπτωση, των αδικημάτων της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας.
Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κολέτης επέμενε πως η εντολέας του δεν είχε λάβει καμία κλήση ώστε να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει βάλει στο μικροσκόπιο του την προσφυγή της οικογένειας Παντελίδη η οποία βάζει στο πλάνο των ευθυνών τις δυο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη.
Ωστόσο, η πληροφορία ότι θα κληθούν οι δυο κοπέλες  δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα. Δικαστική πηγή, μιλώντας στο newsbeast.gr τόνισε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον αρμόδιο εισαγγελέα να έχει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχει φύγει από το γραφείο του εισαγγελικού λειτουργού καμία κλήση προς συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις».
Αυτό που έχει ζητήσει ο εισαγγελέας, στο πλαίσιο της έρευνας του, είναι τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τις συνθήκες τους δυστυχήματος από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

newsbeast.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου