2.3.17

ΓΥΘΕΙΟ - Αρχιμανδρίτης ποζάρει με πούρο και ουίσκι στο Facebook!

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία του Γυθείου, αλλά και ευρύτερα στη Μητρόπολη Μάνης, έχει προκαλέσει μία ανάρτηση που έκανε ο κληρικός Δημήτριος Κουβαράκης στο Facebook.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Δημοκρατία», και σύμφωνα με την ιστοσελίδα exapsalmos.gr, που διαχειρίζεται ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας, στενός συνεργάτης του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και γνώστης του εκκλησιαστικού παρασκηνίου, ο π.Δημήτριος Κουβαράκης ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με τον ίδιο σε νυχτερινό μαγαζί να κρατά ένα μπουκάλι ουίσκι στο δεξί χέρι, ενώ στο αριστερό ένα υπερμεγέθες σβηστό πούρο.

Η φωτογραφία αυτή, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει πλέον διαγραφεί από το προφίλ του, ωστόσο τα σχόλια και οι συζητήσεις που πυροδότησε στους εκκλησιαστικούς κύκλους και στο ποίμνιο συνεχίζονται.
Ο ιερέας φέρει το οφίκιο του αρχιμανδρίτη και, σύμφωνα με τα βιογραφικά στοιχεία του προφίλ του στο facebook, φοίτησε στο λύκειο Γυθείου, σπούδασε στο Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή και υπηρετεί στη Μητρόπολη Μάνης.
Είναι ιδιαίτερα δραστήριος διαδικτυακά, αναρτώντας καθημερινά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη λειτουργική ζωή της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και από τις κοινωνικές συναναστροφές του.


enikos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου