18.3.17

ΑΠΟ ΤΗΝ MARC - Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ


Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι παγιώνει μεγάλη διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το χάσμα δεν κλείνει σε κανένα γκάλοπ, αντιθέτως δείχνει να διευρύνεται.

Και αυτό δείχνει νέα δημοσκόπηση, που δίνει σταθερή πρωτιά στη ΝΔ με 31,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται με ποσοστό 15% σε δημοσκόπηση της Marc.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, για λογαριασμό της Κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», στην τρίτη θέση κονταροχτυπιούνται ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή (7,1%-7%), με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να μένει πέμπτη με 6%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Marc:
  • ΝΔ 31,2%
  • ΣΥΡΙΖΑ 15%
  • ΚΚΕ 7,1%
  • ΧΑ 7%
  • Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 34,5% έναντι 17% στο ερώτημα ποιανού οι απόψεις είναι πιο κοντά στις δικές σας.
Εντυπωσιακή είναι και η παράσταση νίκης. Όσοι προβλέπουν νίκη της ΝΔ αν στηθούν τώρα κάλπες ανέρχεται στο 80,7% από 78,9% τον Ιανουάριο και μόλις ένα 9% πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει η κατάσταση και να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.  
Στη δημοσκόπηση καταδεικνύεται και η έντονη δυσαρέσκεια των ίδιων των ψηφοφόρων και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική και τα αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου