27.3.17

Τι πιστεύει αστροναύτης της NASA για τους εξωγήινους

Εκατοντάδες είναι οι θεωρίες συνομωσίας αναφορικά με την ύπαρξη των εξωγήινων και αν αυτοί έχουν επισκεφτεί κάποια στιγμή τη γη.

Τώρα ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πατήσει το πόδι τους στη σελήνη, ο αστροναύτης Άλαν Μπιν, μέλος του πληρώματος της αποστολής «Απόλλων 12» του 1969 αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει γύρω από το θέμα.
« Δεν πιστεύω πως κάποιος από το διάστημα έχει ποτέ επισκεφτεί τη γη», δήλωσε ο Μπιν στην Μέγκαν Πάλιν και το News.com.au.
«Ένας από τους λόγους που δεν πιστεύω ότι έχουν έρθει στη γη είναι γιατί οι εξωγήινοι έχουν πολιτισμούς πιο προηγμένους και φιλικούς από τον πολιτισμό στη γη. 
Αν μας είχαν επισκεφτεί θα μας έλεγαν πως έρχονται με ειρηνικές προθέσεις και για παράδειγμα θα έλεγαν πως «ξέρουμε από τις μελέτες που έχουμε κάνει πως ο καρκίνος ακόμα σκοτώνει ανθρώπους εδώ. 
Λύσαμε αυτό το πρόβλημα περίπου 50 χρόνια πριν, ορίστε αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο γιατρέψαμε ασθενείς με καρκίνο» »,συνέχισε στην συνέντευξή του ο Μπιν.
Και μπορεί ο Άλαν Μπιν να θεωρεί πως οι εξωγήινοι δεν έχουν επισκεφτεί τη γη, ωστόσο θεωρεί πως υπάρχουν.
«Υπάρχουν τόσα δισεκατομμύρια αστέρια και αυτά έχουν άλλους πλανήτες γύρω τους, οπότε στατιστικά πρέπει να υπάρχουν σημάδια ζωής πάνω τους. Μπορεί σε ορισμένα [σ.σ. αστέρια] η ζωή να είναι όπως ήταν στη γη πριν από 100.000 χρόνια, μπορεί να είναι όπως σήμερα, ή όπως θα είναι σε 10.000 χρόνια στο μέλλον», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου