20.3.17

Survivor - Στην Μεσσηνία οι Νορβηγοί στον ...Άγιο Δομίνικο οι Έλληνες !!!

Εμείς Άγιο Δομίνικο, οι Νορβηγοί Πύλο και Μάνη (ΦΩΤΟ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ SURVIVORΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 

To ελληνικό Survivor γυρίζεται στον μακρινό και εξωτικό Άγιο Δομίνικο, όμως το αντίστοιχο Νορβηγικό τηλεπαιχνίδι, το «Mesternes Mester» («Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών») που «χτυπά» τηλεθεάσεις της τάξης του 70% σε όλες τις Σκανδιναβικές χώρες, γυρίζεται εξ ολοκλήρου στη Μεσσηνία.

Ο κύκλος της φετινής παραγωγής έκλεισε το Σάββατο το βράδυ, και ο μεγάλος τελικός έλαβε χώρα στην Αρχαία Μεσσήνη. 
Τα πλάνα από διάφορα σημεία της Μεσσηνίας έχουν εντυπωσιάσει τους Νορβηγούς, και πολλοί έχουν βάλει την Πελοπόννησο και την Ελλάδα γενικότερα ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών τους.
Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη είναι ορισμένα από τα μέρη που φιλοξένησαν τη συγκεκριμένη παραγωγή, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr .  
Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Dagbladet», που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα» - ενώ σημειώνεται ότι η παραγωγή φιλοξενήθηκε στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου στη Σάνταβα.

Η εκπομπή προβλήθηκε σε 9 επεισόδια της μίας ώρας, κάθε Τετάρτη σε πρώτη προβολή και κάθε Σάββατο σε επανάληψη, κάτι που ενίσχυσε τη διεισδυτικότητά της στο τηλεοπτικό κοινό της Νορβηγίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου