15.4.17

Ιστορία φρίκης στην Ηλεία: Ο εφιάλτης μιας 14χρονης στα χέρια ενός 60χρονου

Ιστορία φρίκης στην Ηλεία: Ο εφιάλτης μιας 14χρονης στα χέρια ενός 60χρονου
Αποκλειστικές δηλώσεις στο protothema.gr τέσσερα χρόνια μετά το θρίλερ που έζησε – Το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», οι φιλικές σχέσεις του δράστη με την οικογένεια και η εγκυμοσύνη
Μια περίεργη ιστορία  που πολλοί θα την χαρακτήριζαν ως «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», με το ανήλικο θύμα να εξομολογείται σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και τον έρωτά της για τον δράστη, διαδραματίστηκε σε ένα χωριό της Ηλείας, με πρωταγωνιστές έναν 60χρονο και μία 14χρονη.
Ο 60χρονος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς της ανήλικης, κατάφερε με δόλια μέσα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά και την εμπιστοσύνη των γονιών της, βάζοντας σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχεδιό του.  Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των γονιών, αλλά και τη μικρή ηλικία του θύματος, καθώς και την έλλειψη ωριμότητας που χαρακτηρίζει ένα παιδί που δεν έχει περάσει ούτε καν το 14ο έτος της ηλικίας του. Με απατηλά μέσα, πειθώ και ψεύτικες υποσχέσεις, έπεισε την ανήλικη ότι τάχα ήταν ερωτευμένος μαζί της και ότι δήθεν θα ήθελε να συνεχίσει τη ζωή του δίπλα της και να την παντρευτεί.
Οι γονείς αρχικά  δεν γνώριζαν τον εφιάλτη που ζούσε το μικρό τους κορίτσι. Ο δράστης έπεισε τουλάχιστον τρεις φορές τη 14χρονη να φύγει από το σπίτι των γονιών της και να πάει να μείνει μαζί του. Από τις συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις, η ανήλικη κοπέλα έμεινε έγκυος δύο φορές. Τη δεύτερη φορά, βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους γονείς της.
Παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε άμβλωση στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η 14χρονη φαίνεται πως ερωτεύτηκε τον δράστη και πάρα τις καταγγελίες των γονιών της, εκείνη τον έβλεπε κρυφά. Ο 60χρονος μετά από τις μηνύσεις και τις καταγγελίες των γονιών της 14χρονης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ωστόσο η ανήλικη είχε μείνει για δεύτερη φορά έγκυος, αλλά δεν προχώρησε σε έκτρωση λόγω του φόβου και της ντροπής που ένιωθε στο να αποκαλύψει την αλήθεια στους γονείς της. Σήμερα, στα 18 της χρόνια, όντας μητέρα ενός παιδιού, σπάει τη σιωπή της μέσω του δικηγόρου της στο protothema.gr, προκειμένου όπως λέει να μην ζήσουν άλλα κορίτσια το δικό της δράμα.
«Αυτός ο άνθρωπος με εκμεταλλεύτηκε με το χειρότερο τρόπο , με έκανε να τον ερωτευτώ χρησιμοποιώντας ψεύτικες υποσχέσεις με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις. Στην αρχή με έπεισε να φύγω από το σπίτι μου και τους γονείς μου πιστεύοντας ότι θα κάνω καλύτερη ζωή μαζί του. Δεν περίμενα ότι τελικά όλες οι υποσχέσεις του θα ήταν  ένα ψέμα και το μόνο που τελικά ήθελε ήταν να με εκμεταλλευτεί. Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς μου με έψαχναν ενώ εγώ είχα  ήδη μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Ξαναγύρισα στην αγκαλιά των γονιών μου ,αφού κατάλαβα το λάθος που είχα κάνει.  Με παρότρυνση των γονιών μου έκανα έκτρωση . Παρά τις εντολές των γονιών μου έκανα το λάθος δεύτερη  φορά  και ξαναγύρισα κοντά του. Οι γονείς μου δεν σταμάτησαν ποτέ να με συμβουλεύουν να μείνω μακριά του και να μου λένε ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε μονάχα το κακό μου . Το κακό  ξανάγινε αφού με άφησε δεύτερη φορά έγκυο και τώρα μεγαλώνω μαζί με τους γονείς μου, το παιδί του».
ileia-dikigoros1
Ο δικηγόρος της 14χρονης και της οικογένειάς της , Δημήτρης Καραγιάννης, μιλά στο protothema.gr για την υπόθεση αυτή που τον είχε συγκλονίσει.
«Επρόκειτο για μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση καθότι αφορούσε το τόσο ειδεχθές  αδίκημα αποπλάνησης ανηλίκου κατ εξακολούθηση και μάλιστα παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει την ηλικία των 14 ετών,κάτι που δεδομένα γνώριζε ο δράστης της πράξης καθόσον ήταν πρόσωπο που διατηρούσε στενή οικογενειακή φιλία με την οικογένεια του θύματος . Τα γεγονότα της προκληθείσας εγκυμοσύνης της ανήλικης εκ της παράνομης πράξης του δράστη σε βάρος της , της εν συνεχεία άμβλωσης που υποχρεώθηκε να πράξει το θύμα αλλά και της για δεύτερη φορά εγκυμοσύνης της ανήλικης από την εξώγαμη συνουσία που τέλεσε εκ νέου ο δράστης σε βάρος της , που όμως αυτή τη φορά κατέληξε σε τοκετό ,κάνουν πιο δραματική αυτή την υπόθεση . Θα ήθελα να πω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της και καταδίκασε και τις δυο φορές τον δράστη, κατόπιν ισάριθμων μηνύσεων που υπεβλήθησαν σε βάρος του , όμως το βαθύ τραύμα που έχει υποστεί η ψυχή του θύματος και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί σε μια τόσο τρυφερή ηλικία , αμφιβάλλω αν θα γιατρευτεί».



Πρώτο Θέμα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου