1.4.17

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ - Νάρκωσε, βίασε και άφησε έγκυο τη 17χρονη ανιψιά του

Νάρκωσε την ανήλικη ανιψιά του και τη βίασε αφήνοντάς την έγκυο! 

Το απίστευτο περιστατικό βιασμού που διερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές καταγγέλθηκε προχθές στην Εισαγγελία Αμαλιάδας από την ίδια την κοπέλα (πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 18 και ήδη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της) που υπέβαλε μήνυση μαζί με τους γονείς της και τον δικηγόρο τους για βιασμό ανηλίκου διά του εξαναγκασμού του με αθέμιτα μέσα.
Σύμφωνα με την κοπέλα, όλα έγιναν μέσα στο σπίτι όπου έμενε προσωρινά με την οικογένειά της, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, όταν ήταν ακόμη ανήλικη (17 ετών και 8 μηνών).
Λίγο πιο μακριά κατοικούσε ο 39χρονος πρώτος εξάδελφος της μητέρας της κοπέλας με τη σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά τους.
Στις 7 Σεπτεμβρίου του 2016 η 17χρονη ήταν μόνη στο σπίτι, με αποτέλεσμα ο άντρας να βρει αφορμή να της χτυπήσει την πόρτα και να την αναγκάσει απειλώντας την να τον βάλει μέσα.
Σύμφωνα με την καταγγελία, την πίεσε να πιει πορτοκαλάδα στην οποία είχε βάλει άγνωστη ουσία, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να ξυπνήσει αργότερα γυμνή στο κρεβάτι, με τον 39χρονο γυμνό δίπλα της να χαμογελά και να της λέει ότι πέρασαν καλά!
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, αλλά ο φερόμενος ως δράστης τής είπε πως αν έλεγε κάτι, θα τη σκότωνε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου