13.4.17

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ - 1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Το Δεύτερο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, στο Στάδιο της Πύλου, με 300 αθλητές και προπονητές και δύο ηλικιακές κατηγορίες, την Κ-13 και Κ-11   σημαντικών Ακαδημιών ποδοσφαίρου. 
Μεγάλος νικητής του Τουρνουά ήταν η ομάδα του Ατρομήτου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το τριήμερο τουρνουά ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης με την τελετή απονομής των κυπέλλων, στο στάδιο της Πύλου. Σπουδαίες ακαδημίες όπως η ΝτρομπέταΣεβερίν της Ρουμανίας, ο Ατρόμητος, Ο Παναθηναϊκός, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Α.Ο. Χώρας, ο Α.Ο Μεθώνης, ο Αίαντας, ο Πατίστα, η Θήβα και η Δόξα Πηγαδακίων. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των κατηγοριών Κ-11 και Κ-13 που συμμετείχαν έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου και παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Στην τελετή λήξης που ακολούθησε του τελικού, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης τίμησε τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστήτου δήμου μας Ιωάννη Καραβία, για την επιτυχή πορεία τουκαι την προσφορά τους στον αθλητισμό. Έπειτα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστοροςμαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Ταμίας της Ένωσης Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές, καθώς και τα μετάλλια και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες, του Ατρόμητου, του Πατίστα και της Θήβας. Η εκδήλωση έκλεισε με το Δήμαρχο να κηρύσσει τη λήξη του 2ου Τουρνουά και την έναρξη των προετοιμασιών του 3ου για την ερχόμενη χρονιά, υπό τις μελωδίες των dj και τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων.

Δηλώσεις Τουρνουά:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

«Νικητές σήμερα ήταν όχι μόνο τα παιδιά του Ατρόμητου αλλά όλων των ομάδων. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στον Αθλητισμό, προσπαθώντας να διοργανώνει όλο και καλύτερα τουρνουά, τα οποία να προσελκύσουν και ομάδες από το εξωτερικό, όπως η ομάδα της ΝτρομπέταΣεβερίν της Ρουμανίας. Εύχομαι να είμαστε καλά και να υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και κατηγορίες. Ευχαριστούμε όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, εθελοντές και χορηγούς που υποστήριξαν αυτό το Τουρνουά.»

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική έκβαση του Τουρνουά, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό. Η επιτυχία του βέβαια οφείλεται στη σύμπραξη πολλών παραγόντων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τις ομάδες, τους διαιτητές , τους γιατρούς και τους χορηγούς μας, ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι, την εταιρεία εμφιάλωσης νερού Ανδανίακαι τηνAutoUnionΚασιμιώτης. Ραντεβού πάλι του χρόνου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου