24.4.17

Είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Στάθη Ψάλτη

Το «τελευταίο αντίο», είπαν σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο ηθοποιό, Στάθη Ψάλτη, που έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου.
Τραγικές φιγούρες η κόρη του Μαρία και η σύζυγός του Χριστίνα, οι οποίες ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος, σε όλη  τη δύσκολη και άνιση μάχη που έδωσε  με τον καρκίνο. Ο Στάθης Ψάλτης κατάφερε να κερδίσει τα χαμόγελα και τη συμπάθεια των θεατών και να γίνει για αυτούς ένα πρόσωπο γνώριμο και αγαπητό. Πολλοί θαυμαστές του βρέθηκαν σήμερα στο κοιμητήριο για να τον αποχαιρετήσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που αγάπησαν μέσα από το θέατρο και την τηλεόραση.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν οι Βάσια Τριφύλη,  Ντίνος Καρύδης,  Νίκος Παπαναστασίου,  Μαρία Ιωαννίδου,  Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Μπιμπίλας,  Σοφία Βόσσου, Γιώργος Τσαλίκης,  Τάκης Βουγιουκλάκης,  Μάρθα Καραγιάννη,  Καίτη Φίνου,  Λίλα Καφαντάρη,  Ελένη Φιλίνη,  Λάκης Λαζόπουλος,  Γιάννης Σμαραγδής,  Γιάννης Βογιατζής,  Γιώργος Κωνσταντίνου,  Κώστας Πρέκας, Σταμάτης Γαρδέλης, Βασίλης Λεβέντης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου