14.4.17

Με ταλαιπωρία η έξοδος των εκδρομέων - Η κίνηση στους δρόμους

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί αυτή την ώρα στο μεγαλύτερο κομμάτι της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, καθώς κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στο ρεύμα της Αττικής οδού προς την Ελευσίνα, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάζονται στο ύψος του Ασπρόπυργου.
Από τα διόδια της Κορίνθου και μετά, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, όπως τόνισε, στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Κορίνθου.
Ουρές που ξεπερνούν τα 9 χιλιόμετρα σχημάτιζαν νωρίτερα σήμερα, τα οχήματα που κινούνταν επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Η κυκλοφοριακή συμφόρηση εντοπιζόταν στο κομμάτι της Αττικής Οδού από την έξοδο 4 του Ασπροπύργου μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.
Η τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή από χθες τα έκτακτα μέτρα για τους εκδρομείς του Πάσχα και για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας ισχύει η απαγόρευση κίνησης των φορητών.
Σημειώνεται, ότι σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, έως τις 16:00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου:
•Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
•Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).
•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
•Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).
•Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).




newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου