7.4.17

ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ…ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 

Ο σεβασμός στα πιστεύω, στις αξίες, στα ιδανικά, στις πεποιθήσεις, στους στόχους και στην ελπίδα ενός ολόκληρου λαού, είναι κυρίαρχο στοιχείο της δημοκρατίας που ξεπήδησε από τη μικρή μας Χώρα.
Στη διαδρομή των χρόνων, οι προσωπικές επιδιώξεις, οι στυγνές συμφεροντολο-γικές συμπεριφορές και οι «πρόθυμοι» καταπατητές ακόμη και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας, με όχημα την εξουσία, τη δόξα  και τα χρήματα, παραπληροφορούν, κατευθύνουν και υποτιμούν ένα λαό που μοιάζει να έχει παραδοθεί στην ηθική και υλική υποβάθμιση που κάποια άδηλα κέντρα του ετοιμάζουν.
Η οικονομική παρακμή σε συνδυασμό με την κοινωνική παρακμή, μας οδηγεί σε σοβαρές περιπέτειες. Θράσος ανυπέρβλητο και κακοήθεια μεγάλου βεληνεκούς οι στοχοποιημένες ανάλογα με την κατάλληλη χρονική περίοδο δηλώσεις προυχόντων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και γενικά όσων έχουν κάποιο δημόσιο ρόλο σήμερα στην πατρίδα μας, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα όσα σχεδιάζουν για τη ζωή τους, άνθρωποι με μικρό «ειδικό» πολιτικό βάρος.
Εθνικές εορτές και κάποιοι «πρόθυμοι» προσβάλουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων και προσβάλουν τη νεολαία, που από τις οικογένειές τους έχει γαλουχηθεί με κάποιες αξίες.  Θρησκευτικές εορτές και έτεροι «πρόθυμοι» βυσσοδομούν κατά των Ελλήνων που διέπονται από το θρησκευτικό συναίσθημα και ελπίζουν στο Θεό , πιστεύοντας στη Χριστιανική πίστη. Υποτιμούν το αναφαίρετο  δικαίωμα της πίστης  των  Ελλήνων  και με πρόσχημα τα ανυπέρβλητα οικονομικά μας προβλήματα θέτουν ψευδοδιλλήματα  στους ταλαιπωρημένους πολίτες αυτής της Χώρας.
Το ότι η Ορθοδοξία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα και το λαό της το παραβλέπουν.
Ο κάθε εμμονικός αριστερός Μπαλαούρας αυτής της Χώρας, οφείλει να σιωπά, να μην προκαλεί με την πίστη των Ελλήνων, ενώ την όποια …..αγωνία του για την οικονομική κατάσταση της Χώρας, ας την εξαντλήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως μέλος του οποίου οφείλει να παρακολουθεί κυρίαρχα τον τρόπο διακυβέρνησης των «συντρόφων» του, ασκώντας την κριτική του εκεί που του επιβάλλει ο ρόλος του.
Τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, τις τακτοποιήσεις των ημετέρων, την απώλεια εσόδων από ανικανότητα, αβλεψίες και καθυστερήσεις, τη διάλυση της κοινωνίας, της εργασίας, την έλλειψη προστασίας , ασφάλειας και τη γενικευμένη φτωχοποίηση ας παρακολουθήσει εκ του ρόλου του ο κάθε επίδοξος «πρόθυμος» Μπαλαούρας κι ας αφήσει τους Έλληνες τουλάχιστον να εορτάσουν το Πάσχα, χωρίς να τους διαταράσσει την εσωτερική τους γαλήνη και ηρεμία.
Η θέση περί του Αγίου Φωτός, είναι πολιτικά διαταραγμένη και υποβολιμαία και ελπίζω σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να καταγγείλει και να περιθωριοποιήσει.
Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους τους Συνέλληνες, με την ελπίδα ότι τέτοιες προπαγανδιστικές και υποτιμητικές συμπεριφορές, στο εγγύς μέλλον  θα τις θέσουν οι ίδιοι, οριστικά στο περιθώριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου