13.4.17

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Εγκαταλείπουν από σήμερα οι εκδρομείς του Πάσχα την πρωτεύουσα, έχοντάς ως σύμμαχό τους και τον καλό καιρό, ενώ αύριο κορυφώνεται η μαζική φυγή τους από τις μεγάλες πόλεις.

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου αναχωρούν με 100% πληρότητα, ενώ αρκετοί φεύγουν με τα αυτοκίνητα.
Η τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την ασφάλεια των εξοδούχων, θέτοντας από σήμερα σε ισχύ έκτακτα μέτρα. Πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας επιστρέφει από σήμερα τόσο η Τροχαία όσο και η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 15:00 έως 22:00 και τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 06:00 έως 16:00, θα ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις:
Στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) και στην Παλιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
Στη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000).
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.
Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη ΝΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300).
Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από το 11ο χλμ. (Χ.Θ. 11+340) μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ.Θ. 97+650).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου