6.4.17

ΕΡΙΞΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ - Αντιεξουσιαστές σήκωσαν πανό υπέρ του Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της Μπακογιάννη


Αντιεξουσιαστές σήκωσαν πανό υπέρ του Κουφοντίνα έξω από το σπίτι της Μπακογιάννη (ΦΩΤΟ)

Ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, υψώνοντας πανό και πετώντας φυλλάδια για την παροχή άδειας εξόδου από τις φυλακές του ηγετικού στελέχους της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αντιεξουσιαστές σήκωσαν πανό με σύνθημα «άδειες τώρα σε Κουφοντίνα και Γουρνά» και φωναξαν συνθήματα, ακριβώς μπροστά στο σπίτι της πρώην υπουργού και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη, ο σύζυγος της οποίας ήταν έναν από τα θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε για δεκαετίες στην Ελλάδα.
Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, τα οποία εικάζεται ότι σχετίζονται με την παραπάνω υπόθεση και εντοπίστηκαν στο Ζάππειο.
«Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από τη φυλακή»
«Ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, καταδικάστηκε ισόβια διότι αφαίρεσε ζωές αθώων ανθρώπων, τις περισσότερες δε από αυτές πισώπλατα. Είναι λοιπόν τουλάχιστον πρόκληση να στέλνεις ανθρώπους οι οποίοι να ρίχνουν τέτοιου είδους χαρτιά στο σπίτι μου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και οι νόμοι αυτοί πρέπει να τηρούνται. Κανένας νόμος Παρασκευόπουλου δεν μπορεί να βγάλει τον κ. Κουφοντίνα από τη φυλακή», δήλωσε.


Μ





ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου