12.4.17

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη μας, την Μεγάλη Δευτέρα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτουμε προσφέραμε σε 45 οικογένειες κρέας, τσουρέκια, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και φρούτα τα οποία το περασμένο διάστημα είχαμε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες.
 Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για περισσότερες οικογένειες ωστόσο δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων τρίτεκνων οικογενειών.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην συγκινητική στήριξη των S/M Αφοι Μουργή , της εξαγωγικής εταιρίας Παπαδημητρίου, της εταιρίας Ορυζόμυλοι Ωμέγα, το Εργαστήρι - Αρτοποιείο Χριστόπουλος και την κα Αλεξάνδρας Κατσαρού που αποτελεί και μέλος του συλλόγου των Μεσσηνίων της Νέας Υόρκης.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολυάριθμους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου