15.4.17

ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ... Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί


Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευκαιρία για μία μικρή απόδραση αυτές τις ημέρες για τους πολιτικούς αρχηγούς που βρίσκονται εκτός των τειχών, σε ιδιαίτερες πατρίδες ή τουριστικά θέρετρα. Πάσχα με τις οικογένειές τους, μακριά από τις υποχρεώσεις.
Παυλόπουλος: Στην Καλαμάτα 
Στην ιδιάιτερη πατρίδα του την Καλαμάτα βρίσκεταο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Απόψε θα ακολουθήσει την τελετή του επιταφίου στο ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.
Τσίπρας: Στην Κέρκυρα 
Το φημισμένο Κερκυραϊκό Πάσχα θα ζήσει από κοντά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που θα παραμείνει στο νησί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.
Μητσοτάκης: Τήνος
Αναχώρησε το πρωί με το πλοίο της γραμμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του για την Τήνο. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί σπίτι στο νησί κοντά στην Καρδιανή, που αύριο τον περιμένουν στην τοπική εκκλησία για την Ανάσταση.
Γεννηματά: Στη Ρόδο 
Στη Ρόδο θα βρεθεί αυτές τις ημέρες η Φώφη Γεννηματά με την οικογένειά της, ενώ θα κάνει και μία επίσκεψη στη Σύμη, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Για την Δευτέρα του Πάσχα έχει προγραμματιστεί και πολιτική εκδήλωση με ομιλία της στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου.
Θεοδωράκης: Στα Χανιά
Την πατρίδα του τα Χανιά επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος με αφορμή την ημέρα στελενει το προσωπικό του μήνυμα μέσω διαδικτύου.
Κουτσούμπας: Στη Λιβαδειά
Στη Λιβαδειά θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.
Λεβέντης: Στην Αθήνα  
Στην Αθήνα θα παραμείνει για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου