28.4.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Α΄ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει το Α' Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 12 έως τις 13 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών "Νικόλαος Πολίτης" στην Καλαμάτα. 
Το φετινό συνέδριο έχει ως τίτλο του: "Στάσεις και Επαναστάσεις: Ιδεολογικές αφετηρίες και εμπνευσμένοι πρωταγωνιστές. 
Από τις κατακτήσεις στις προσδοκίες και στο όραμα". 
Το συνέδριο απευθύνεται σε ανθρώπους που μελετούν την Ιστορία, σε ακαδημαϊκούς ερευνητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ανθρώπους που διδάσκουν σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης, αλλά και σε όσους αγαπούν την Ιστορία εν γένει. Πρόκειται για Συνέδριο Προπτυχιακών, Πτυχιούχων αλλά και Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματός μας που ασχολούνται ενδελεχώς με θέματα Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας. Εισηγητές του Συνεδρίου θα είναι και Διδάκτορες του Τμήματος μας με πολυετή εμπειρία, διδάσκοντας ανελλιπώς το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, με μεγάλο επιστημονικό έργο. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τους εισηγητές και την ώρα έναρξης μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6980946677, να στείλετε email στο artskrepeti@yahoo.com ή στο diana.diamantopoulou@gmail.com Για να δηλώσετε ενδιαφέρον παρακολούθησης του Συνεδρίου καλέστε στο τηλέφωνο 6980946677 (Άρτεμις Σκρεπέτη) έως και 7 Μαΐου είτε στο email artskrepeti@yahoo.com
Δεν υπάρχει κάποιο κόστος παρακολούθησης του Συνεδρίου και είναι ανοιχτό για το κοινό. 
Μετά το πέρας του Συνεδρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους Συνέδρους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου