13.4.17

Συνάντηση εργασίας των ΚΕΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η συνεργασία των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Αργολίδα, στην Κορινθία και τη Μεσσηνία με στόχο τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών κατάρτισης Δια Βίου Μάθησης στους πολίτες, τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας την Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στην έδρα της Περιφέρειας.
Συζητήθηκε επίσης ο συντονισμός των ενεργειών των ΚΕΚ για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους και ειδικά στον τομέα της μεταφοράς τεχνογνωσίας και αποφασίστηκε η από κοινού υποβολή προτάσεων σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με αντικείμενο τη Δια Βίου Μάθηση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υπεύθυνος του ΚΕΚ Μεσσηνίας κ. Απόστολος Γκούνης, ο Διευθυντής ΚΕΚ Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Τζαβάρας, η υπεύθυνη του ΚΕΚ Κορινθίας κα Μαρία Σκλία, η Διευθύντρια του ΚΕΚ Κορινθίας κα Ελένη Πυργάκη, ο Διευθυντής Κατάρτισης του ΚΕΚ Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος και ο Διευθυντής του ΚΕΚ Αργολίδας κ. Επαμεινώνδας Μαυρόγιαννης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου