«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

19.4.17

Τι είπε η αρχιλοχίας που διασώθηκε για την συντριβή του ελικοπτέρου

Oι γονείς της δήλωσαν ότι είναι καλά και πως επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ως εκ θαύματος σώθηκε η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, η μοναδική επιζήσασα του μοιραίου ελικοπτέρου Huey H-1H που συνετρίβη στο Σαραντάπορο Ελλασσόνας. 
Η 27χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και φέρει κατάγματα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια. 
Παρόλα αυτά, οι γονείς της δήλωσαν ότι είναι καλά και πως επικοινωνεί με το περιβάλλον. 
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 27χρονης κοπέλας, που μετέφερε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της, ήταν προσδεμένη σε κάθισμα του ελικοπτέρου και λίγο πριν την πρόσκρουση στο έδαφος αυτό αποκολλήθηκε και η Πλεξίδα εκτινάχθηκε με συνέπεια να σωθεί. 
Η νεαρή αρχιλοχίας, που κατάγεται από τα Τρίκαλα, είναι παντρεμένη κι ο σύζυγός της είναι επίσης στρατιωτικός και μένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.
Η Βασιλική Πλεξίδα είναι μέλος οικογένειας στρατιωτικών. 
«Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι είναι καλά...»
«Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι είναι καλά. Είναι εκτός κινδύνου. Δεν έχω λόγια να πω, συλλυπητήρια στα άλλα τα παλικάρια. Δεν μπορώ να έρθω στη θέση των γονιών τους».
Με αυτά τα λόγια, η μητέρα της Βασιλικής Πλεξίδα, της υπαξιωματικού που επέβαινε στο στρατιωτικό ελικόπτερο που συνετρίβη και επέζησε, εξέφρασε τα ανάμεικτα συναισθήματα που βιώνει αυτή την ώρα.


ethnos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου