7.4.17

Ινδία: Ανήλικο κορίτσι βρέθηκε στη ζούγκλα να ζει με πιθήκους

Η αστυνομία στο Lucknow την Ινδίας κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βρει την ταυτότητα μιας ανήλικης που βρέθηκε να ζει στο δάσος μαζί με πιθήκους.
Σύμφωνα με τους Times of India, το κορίτσι βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο καταφύγιο άγριας ζωής Katarniaghat, στην Uttar Pradesh αδυνατεί να επικοινωνήσει καθώς δε μπορεί να μιλήσει αλλά ούτε να κατανοήσει τη γλώσσα.
Μια ομάδα ξυλοκόπων, είδε το κορίτσι να κινείται μέσα στο δάσος, με μια αγέλη πιθήκων. «Ήταν γυμνή και έμοιαζε σαν να αποτελεί μέρος της ομάδας των ζώων, πλήρες προσαρμοσμένη με τους πιθήκους», ανέφερε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Dinesh Tripathi. «Όταν προσπάθησαν οι ξυλοκόποι να τη σώσουν, δέχθηκαν επίθεση από τα ζώα», σημείωσε.
Τελικά ένας αστυνομικός κατάφερε και πήρε το κορίτσι από τα άγρια ζώα -το παιδί πιστεύεται ότι είναι 10 με 12 ετών ενώ όταν τη βρήκαν περπατούσε στα τέσσερα με τα χέρια.
 Όταν εντοπίστηκε ήταν φανερά αδυνατισμένη γι αυτό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις και νοσηλεία και δυο μήνες αργότερα, η κατάστασή της βελτιώθηκε αρκετά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου