«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

19.4.17

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Eurobank, στο Κέντρο της Αθήνας


Alert! Εκρηξη στο κέντρο της Αθήνας - Συναγερμός της Αστυνομίας

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Eurobank, στην οδό Σανταρόζας 7, ανάμεσα στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 και μισή. 
Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην ιστοσελίδα zougla.gr
Ο συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά το τηλεφώνημα για βόμβα.
Μάλιστα, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank είχε ήδη βρεθεί μία τσάντα, η οποία ελεγχόταν από πυροτεχνουργούς. H αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.
Στις 22.05 με τηλεφώνημα άγνωστος προειδοποίησε ότι 35 λεπτά αργότερα θα εκραγεί μηχανισμός στο υποκατάστημα της Eurobank στην οδο Σανταρόζα 7.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και πυροτεχνουργοί και ερευνούσαν την περιοχή. Παράλληλα η  αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Σταδίου από το ύψος της οδού Αιόλου και στην Πανεπιστημίου από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη.
Ο μηχανισμός εξερράγη στις 22:40
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν στην είσοδο της τράπεζας, μέσα σε τσάντα, ενώ η έκρηξη ήταν μεγάλης ισχύος και υπάρχουν μεγάλες υλικές ζημιές.
Φαίνεται ότι η εγχώρια τρομοκρατία ξαναβγαίνει στο προσκήνιο με μια επίθεση υψηλού ρίσκου και μια επίδειξη δύναμης. Δείχνουν ότι μπορούν να χτυπούν ακόμη και στο κέντρο, σε περιοχές που υπάρχει πολύς κόσμος αλλά και ισχυρά μέτρα φύλαξης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου