26.4.17

ΓΙΑΛΟΒΑ ΠΥΛΟΥ - Το «notiωs» έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα ....

Πέτρα,σίδερο και ξύλο συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό !!!

Opening την Παρασκευή 28/4

Tο «notiωs» στον πεζόδρομο της Γιάλοβας αποτελεί το νεo «στολίδι της περιοχής  και σίγουρα θα αλλάξει την ποιότητα της διασκέδασης σας!

Το κάθε κτίριο έχει την δικιά του ιστορία βαθιά μέσα στο χρόνο.  
Κτίρια που θυμίζουν κάτι από την παλιά Πυλία   και κάποτε έδιναν εργασία και ζωή ειδικά στην περιοχή της Γιάλοβας Πύλου 

Σήμερα μετά τον μαρασμό και την παρακμή του κτιρίου  ντόπιοι επιχειρηματίες  αποφάσισαν να «ζωντανέψουν» την παλιά εμβληματική αποθήκη του ΑΣΟ  και να την μετατρέψουν σε χώρο διασκέδασης και ξεγνοιασιάς . 

Με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, διαμόρφωσαν  τους χώρους, έτσι ώστε να αποτελούν μια διαφορετική «πρόταση» και όχι απλά ακόμα ένα μαγαζί στη σειρά
 Αν αναρωτιέστε, σίγουρα για έναν επιχειρηματία, είναι αρκετά πιο δαπανηρό να μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο χώρο, από το να νοικιάσει έναν έτοιμο χώρο. 

Ωστόσο, το αποτέλεσμα, τους δικαιώνει…
Η πρώην αποθήκη σταφίδας  με ιστορία μεγαλύτερη του ένα αιώνα  μετατράπηκε σε ένα μοναδικό χώρο πολλαπλών χρήσεων ο οποίος διαθέτει ατμοσφαιρική διακόσμηση. 

Στον εσωτερικό χώρο «πρωταγωνιστούν» η πέτρα, το σίδερο και το ξύλο συνθέτοντας ένα πανέμορφο σκηνικό,  με στόχο να φιλοξενήσει την ανεπανάληπτη εμπειρία που ξεκινά από τον καφέ, τα premium cocktails & spirits, την μεγάλη κάβα κρασιών… και φτάνει μέχρι τα βραδινά vibes.

Το «notiωs» café – cocktail bar από την Παρασκευή 28 Απριλίου θα ανοίγει της πόρτες του καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Το «notiωs» live club ανοίγει της πόρτες του μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου με guest djs τον Μιχάλη Αναστασιάδη και τον Νίκο Δενδρινό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου