14.5.17

Γιατί οι Άντρες κερατώνουν τις Γυναίκες; 10 Βασικές Αιτίες

Γιατί οι άντρες απατούν; Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο για να οδηγηθεί κάποιος στην απιστία; Μάθετε μερικούς λόγους που κάποιοι δεν αντέχουν να είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στο άλλο τους μισό.
 
 
 
 
1. Είναι γεννημένος ψεύτης

Ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, αλλά το να είναι μια γυναίκα άπιστη έχει μεγαλύτερο κοινωνική στίγμα και είναι πιο ντροπιαστικό και κατά συνέπεια αυτός ο φόβος αποτρέπει τις γυναίκες να απιστούν εις βάρος του συντρόφου τους λιγότερο.

2. Νιώθει ανασφάλεια



Κατά βάθος, οι περισσότεροι άντρες νιώθουν ανασφάλεια και σε πολλές περιπτώσεις για να νιώσουν αυτοπεποίθηση προχωρούν σε μια παράλληλη σχέση.

3. Είναι πιθανόν ανώριμος



Θεωρεί ότι εφόσον η σχέση του δεν μάθει για την απιστία του, δεν βλάπτει κανέναν.

4. Νιώθει συγκλονισμένος


Ίσως κάποιες εμπειρίες του παρελθόντος δε του επιτρέπουν να αφοσιωθεί σε ένα πρόσωπο. Αυτή η εμπειρία του έχει προκαλέσει μεγάλο ψυχολογικό αντίκτυπο, που αναζητεί σεξουαλική ευχαρίστηση εκτός της σχέσης του ως έναν τρόπο για να γλιτώσει από τον συναισθηματικό και ψυχολογικό πόνο.

5. Έχει μεγάλες προσδοκίες από τη σύντροφό του

Η σχέση του μπορεί να μην τον ικανοποιεί συναισθηματικά και σεξουαλικά. Έτσι νιώθει την ανάγκη να αναζητήσει προσοχή και αλλού.

6. Βαριέται υπερβολικά

Βαριέται, νιώθει εξαντλημένος και πιεσμένος στη σχέση. Για να νιώσει ξεχωριστός καταφεύγει σε παράλληλες σχέσεις.

7. Νιώθει μπερδεμένος με την αγάπη

Αποτυγχάνει να κατανοήσει την αξία της σχέσης του και καταφεύγει σε αναζήτηση παράλληλων εμπειριών.

8. Είναι εθισμένος

Υπό την επίδραση του αλκοόλ και των ναρκωτικών, η σκέψη του επηρεάζεται και χρησιμοποιεί την απιστία για να ξεφύγει από άβολες καταστάσεις.

9. Προσπαθεί να σας δείξει σημάδια


Πιθανόν θέλει να λήξει τη παρούσα σχέση του και εσκεμμένα χρησιμοποιεί την απιστία για να μεταφέρει το «μήνυμα», χωρίς να το δηλώσει άμεσα.

10. Δεν μπορεί να δεθεί συναισθηματικά


Αποτυγχάνει να διατηρήσει σχέσεις με παλιούς φίλους και προσπαθεί να βρει την ευτυχία σε ένα μόνο άτομο. Και όταν αυτό το άτομο δεν μπορεί να του τη προσφέρει, βρίσκει ευτυχία σε άλλες παράλληλες σχέσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου