24.5.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 65.000 ευρώ από μετρητά και τιμαλφή έκαναν «φτερά» από το σπίτι τους

Ο 28χρονος Έλληνας και οι δύο Γεωργιανοί συνεργοί του ηλικίας 31 και 41 χρόνων είχαν διαπράξει άπειρες κλοπές 

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας εγκλωβίστηκαν και  συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας στην Τρίπολη, από το οποίο είχαν αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά που βρέθηκαν πάνω τους. Όπως αποδείχθηκε, ήταν η 12η διάρρηξη που έκαναν τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες!

Ο 28χρονος Έλληνας και οι δύο Γεωργιανοί συνεργοί του ηλικίας 31 και 41 χρόνων είχαν διαπράξει ακόμη οκτώ διαρρήξεις και δύο απόπειρες σε σπίτια στην Τρίπολη και άλλη μία κλοπή σε ένα σπίτι στην Καλαμάτα, από τα οποία είχαν κλέψει μετρητά και τιμαλφή που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 65.000 ευρώ. Στην κατοχή τους, όμως, κατασχέθηκαν μόνο 389,40 ευρώ και τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία τους.

Οι κλοπές είχαν γίνει από τις 8 Φεβρουαρίου και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες. Στο μεταξύ, οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου