20.5.17

Άφησε το "εμπόρευμα" κι έφυγε τρέχοντας

Οδηγός αυτοκινήτου παράτησε το αυτοκίνητο με 44 κιλά χασίς και έφυγε τρέχοντας στην Εγνατία Οδό (!!!), όταν τον σταμάτησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός έσπασε το μπλόκο και λίγο πιο μετά παράτησε το αυτοκίνητο (ήταν κλεμμένο από περιοχή της Αττικής) και έφυγε τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του, δυο σάκους που περιείχαν 26 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43 κιλών και 380 γραμμαρίων, τα οποία προφανώς ο οδηγός είχε παραλάβει από παραμεθόρια περιοχή και έφερνε προς Τρίκαλα.
Από την έρευνα εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, που είναι ένας 35χρονος Αλβανός ο οποίος αναζητείται από την Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο που θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου