«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

31.5.17

ΤΡΕΙΣ ....ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!! Τον νάρκωσαν στο ταξί, τον απήγαγαν και τον βίαζαν ομαδικά

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νέος άνδρας επιβιβάστηκε σε ένα ταξί στο οποίο όμως ήδη υπήρχαν και άλλοι επιβάτες
Οι άλλοι επιβάτες, συγκεκριμένα τρεις νεαρές γυναίκες, δεν αρνήθηκαν στον οδηγό ταξί να παραλάβουν τον νεαρό, καθώς αυτός είχε ως προορισμό περίπου την ίδια κατεύθυνση με αυτές.
Ο νεαρός άνδρας, κατόπιν θύμα απαγωγής και άγριου βιασμού, ανέφερε πως ο οδηγός ταξί ήταν αυτός που επέμεινε να κάτσει στη θέση του συνοδηγού. Ενώ πλέον το ταξί είχε ξεκινήσει την κούρσα του ο νεαρός άνδρας ανέφερε πως ένιωσε ένα απότομο κάψιμο ή κάτι σαν τσίμπημα στον λαιμό του, με τον ίδιο να εικάζει πως πρόκειται για ηρεμιστική ένεση, ενώ κατόπιν έχασε τις αισθήσεις του.
Το επόμενο που θυμάται ο νεαρός είναι ότι ξύπνησε ολόγυμνός και δεμένος σε ένα δωμάτιο όπου βίωσε έναν εφιάλτη, καθώς οι τρείς γυναίκες - επιβάτιδες στο ταξί τον κρατούσαν αιχμάλωτο, χορηγόντας του ενεργειακά ποτά, προκειμένου να διατηρεί την στύση του και γενικά να αντέχει οργανικά και τον βίαζαν ομαδικά και κατ' εξακολούθησιν για κάποιο χρονικό διάστημα!
Κάποια στιγμή όταν οι 3 "μαινάδες" τον απελευθέρωσαν ο νεαρός άνδρας κατατρομοκρατημένος έσπευσε στις Αρχές να καταγγείλλει το περιστατικό.
Πλέον οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες στην Πραιτώρια της Νοτίου Αφρικής διεξαγάγουν εξονυχιστική έρευνα τόσο για τις τρεις γυναίκες όσο και για τον φερόμενο ως οδηγό ταξί, με αξιωματικό να δηλώνει πως «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαλευκάνουμε τα σεξουαλικά εγκλήματα, ανεξάρτητα από το φύλο του θύματος».
Εξάλλου, σε μια χώρα που μαστίζεται από τον ιό HIV, (AIDS), ο νεαρός πλέον περνά από σειρά ιατρικών εξετάσεων, συνεχίζοντας να βιώνει τις επιπτώσεις της απαγωγής και του βιασμού του.

ladytimes

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου