25.5.17

Τρίψε ΑΥΤΟ σε Ουλές & Ρυτίδες και θα εξαφανιστούν σε χρόνο μηδέν! Έχουν εκπλαγεί ακόμη και γιατροί!...

Όλοι θέλουν να έχουν μια καθαρή επιδερμίδα και γι’ αυτόν τον λόγο ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ακριβές θεραπείες και προϊόντα, τα οποία όμως δεν φέρνουν και πολλά αποτελέσματα.
Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια απλή και σχεδόν ανέξοδη επιλογή – μια εύκολη φυσική θεραπεία, η οποία θα κάνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό!
Το βασικό συστατικό αυτής της καταπληκτικής θεραπείας είναι το μέλι, το οποίο έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η μάσκα αυτή θα εξαλείψει κηλίδες, ακμή και ρυτίδες στο πρόσωπό σας και δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο προετοιμασίας.
Τι θα χρειαστείτε:
1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.γλ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κ.γλ. βιολογικό μέλι
Προετοιμασία
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, προσθέστε περισσότερο μέλι. Το μέλι μπορεί να ανακουφίσει τις φλεγμονές του δέρματος, αν και δεν συνίσταται σε ανθρώπους που έχουν συμπτώματα ροδόχρου ακμής, επειδή μπορεί να ευρύνει τις αρτηρίες. Σε κάποιους αρέσει να προσθέτουν λευκό ή πράσινο άργιλο στη μάσκα, όπως αναφέρει το strange. Εάν γίνει πολύ πηχτή, προσθέστε λίγο νερό.
Πριν εφαρμόσετε τη μάσκα, θα πλύνετε πολύ καλά το πρόσωπό σας με σαπούνι και νερό. Στη συνέχεια, θα βάλετε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα. Θα απλώσετε τη μάσκα στις προβληματικές περιοχές και μην φοβηθείτε εάν νιώσετε φαγούρα ή ελαφρύ τσούξιμο. Αυτό σημαίνει ότι η μάσκα έχει αρχίσει να έχει αποτελέσματα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε μέρα και η επιδερμίδα σας θα αλλάξει όψη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου