14.5.17

Νεαρός «πιστολέρο» έβαλε στο σημάδι δυο άτομα στην Ηλεία

Όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι την περασμένη Τετάρτη, όταν ο 19χρονος άρχισε να παριστάνει τον… ελεύθερο σκοπευτή πυροβολώντας με αεροβόλο όπλο όποιον έτυχε να περνάει έξω από το σπίτι του 

Έβαλε στο σημάδι δυο συγχωριανούς του ένας νεαρός σε χωριό της Ηλείας, που βρήκε διασκεδαστικό το «παιχνίδι» με τα όπλα και τους κινούμενους στόχους! Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να καταλήξει σιδηροδέσμιος στα κρατητήρια.
Όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι την περασμένη Τετάρτη, όταν ο 19χρονος άρχισε να παριστάνει τον… ελεύθερο σκοπευτή πυροβολώντας με αεροβόλο όπλο όποιον έτυχε να περνάει έξω από το σπίτι του στην κοινότητα Μυρτιά! Δυο συντοπίτες του που ένιωσαν το… τσούξιμο των βολών του, όμως, ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στο χωριό έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν από πού προέρχονταν οι πυροβολισμοί και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του νεαρού «πιστολέρο», όπου κατέσχεσαν το αεροβόλο που χρησιμοποιούσε, αλλά και ένα… πλαστικό πιστόλι και 41 φυσίγγια! Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και απλές σωματικές βλάβες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου