23.5.17

ΦΩΤΟ - ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ Α.Τ.Μ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ !!!

ΣΤΟΧΟΣ αγνώστων με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έγινε τα ξημεωματα στο ΚΟΠΑΝΑΚΙ το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) στο κέντρο της πόλης.
 
Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τοποθέτησαν τον μηχανισμό γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα προκειμένου να αδειάσουν το ΑΤΜ.
 
Όταν το κατάφεραν τελικά σε ελάχιστα λεπτά μάζεψαν άγνωστο πόσο που θεωρείται οτι ειναι μερικές εκατοντάδες ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Από την έκρηξη που αναστάτωσε τους κατοίκους έχουν γίνει σοβαρές υλικές ζημιές σε κατάστημα κρεοπωλείο που εφάπτεται στο μηχάνημα της τράπεζας με αποτέλεσμα να διεξάγονται εξονυχιστικές έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα των δραστών, ενώ οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν είναι αρκετά σημαντικές. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

                           
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
 
Η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Τριφυλίας συνεδρίασε την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στα Φιλιατρά παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και παρόντων του Αντιδημάρχου κ. Αναστ. Πούλου , του Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου για Θέματα Υγείας κ. Δημ. Σαρμαντζή, του Δημ. Συμβούλου  κ. Βασ. Παπαθεοδοσίου, του Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευστ. Ανδρινόπουλου και της Προέδρου της Δημ. Κοιν. Κυπαρισσίας κ. Σταματίας Αλεξοπούλου. Απόντες της συνεδρίασης ήταν ο κ. Σ. Κουκούμης και η κ. Ι. Μαραβελή.
Στη συνεδρίαση  συζητήθηκε η εφαρμογή του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Δήμο μας.
Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε με ομόφωνο τρόπο η ανησυχία των μελών της Επιτροπής για τυχόν μεταρρυθμίσεις, που θα  συρρικνώσουν ή θα υποβαθμίσουν τις μονάδες υγείας του τόπου μας.
Ο Δήμος Τριφυλίας θα προασπίσει τη λειτουργία τους με κάθε δυνατό τρόπο για την προαγωγή της υγείας, την ισότιμη πρόσβαση και την οικονομική προστασία των δημοτών / πολιτών του. Το θέμα θα συζητηθεί άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου