27.5.17

ΒΙΝΤΕΟ - Τρόμος: Αρκούδα επιτίθεται σε κυνηγό και το θέαμα σοκάρει!

Ο Ρίτσαρντ Γουέσλι, μηχανικός τρένων και «περήφανος ιθαγενής», όπως δηλώνει, είχε βγει για κυνήγι σε δασώδη περιοχή κοντά στον ποταμό Fire του Οντάριο όταν είδε μια μαύρη αρκούδα σε απόσταση. 
Διατήρησε την ψυχραιμία καταγράφοντας με την κάμερά του τις κινήσεις του άγριου ζώου και περίμενε υπομονετικά να τον προσπεράσει, χωρίς να το ενοχλήσει. Μόνον που η αρκούδα είχε άλλα σχέδια.
Ως έμπειρος κυνηγός ο Γουέσλι γνώριζε ότι οι μαύρες αρκούδες συχνά μπλοφάρουν όταν επιτίθενται κι έτσι παρέμεινε εκεί που ήταν κάνοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερους θορύβους για να τρομάξει το ζώο. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η αρκούδα συνέχισε την πορεία της και όρμησε πάνω του. Οι μαύρες αρκούδες είναι ικανότατες στο σκαρφάλωμα κι οι περισσότερες ξεπερνούν τους ανθρώπους στο τρέξιμο. Έτσι ο κυνηγός δεν είχε άλλη εναλλακτική απ’ το να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την αρκούδα με τα χέρια... Μέχρι την τελευταία στιγμή κατέγραφε με την κάμερά του τη σκηνή!

«Θα έπρεπε να της είχα ρίξει προ πολλού», είπε μετά την ευτυχώς σύντομη επίθεση του ζώου, που σταμάτησε όταν το χτύπησε επανειλημμένα στη μουσούδα.
«Είμαι τόσο ευτυχής μετά απ’ αυτή την αντιπαράθεση με μια μαύρη αρκούδα στη διάρκεια του εαρινού μας κυνηγιού», έγραψε κάτω απ’΄το βίντεο του συμβάντος, που ανήρτησε στο Διαδίκτυο στις 22 Μαϊου.
«Δεν έχω τραύματα πέρα από εκδορές στον αγκώνα και τον πληγωμένο εγωισμό μου που η αρκούδα με έριξε κάτω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δεν είχε ολέθρια, τραγική κατάληξη. 
Το συμβάν αποδεικνύει ότι οι μαύρες αρκούδες είναι άγρια και απρόβλεπτα ζώα», πρόσθεσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου