19.5.17

Κόλαση για νιόπαντρο ζευγάρι στη Ρόδο: Είδε τις ροζ φωτογραφίες του στο ίντερνετ

Κόλαση για νιόπαντρο ζευγάρι στη Ρόδο: Είδε τις ροζ φωτογραφίες του στο ίντερνετΣτην δικαιοσύνη προσφεύγει, κατ’ αγνώστου, επί του παρόντος δράστη, νεαρό νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, που βρέθηκε στην δίνη κακόβουλων σχολίων όταν διαπιστώθηκε τυχαία ότι υπήρχαν ελεύθερες σε ιστοσελίδα γνωριμιών, φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.
Το θέμα της κατάφωρης παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού, έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην μικρή κοινωνία της δημοτικής ενότητας, με αποτέλεσμα τα θύματα, που προέρχονται από αξιοπρεπείς οικογένειες, οι οποίες ποτέ δεν έδωσαν λαβή για δυσμενή σχόλια, να βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα εξαιρετικά ενοχλητικό bullying από συγχωριανούς του.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύζυγος, που έχει πάθος με την ερασιτεχνική φωτογραφία, μεταξύ άλλων είχε τραβήξει ορισμένες «καλλιτεχνικού τύπου» φωτογραφίες της γυναίκας του αλλά και φωτογραφίες από τις… προσωπικές τους στιγμές.
Οι φωτογραφίες αυτές, μαζί με άλλες, είχαν αποθηκευτεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε tablet, το οποίο εκλάπη και στην πορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστος δράστης τις είχε διαρρεύσει και τις διένειμε  ελεύθερα στο κοινό του internet μέσω λογαριασμού σε ιστοσελίδα ερωτικών γνωριμιών.
Οι φωτογραφίες αυτές, με αυστηρά προσωπικό περιεχόμενο, στην πορεία διακινήθηκαν μεταξύ κινητών συγχωριανών τους και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι από κουτσομπολιά, που έφτασαν σε γνώση του ζευγαριού, το οποίο με αναρτήσεις του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αφού πρώτα καταδίκασαν τις φήμες που διαδόθηκαν σε βάρος τους, ανακοίνωσαν ότι έχουν κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του δράστη.
Σημειώνεται ότι η ανεύρεση του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί μόνο να ζητηθεί αρμοδίως από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το ηλεκτρονικό ίχνος της διεύθυνσης της σύνδεσης που χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να ανέβουν στην ιστοσελίδα γνωριμιών, οι φωτογραφίες, που εκλάπησαν.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν εξάλλου ότι υπόλογοι για τέλεση ποινικά διωκόμενων πράξεων και δη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων του ζευγαριού ως και συκοφαντική του δυσφήμιση κινδυνεύουν να βρεθούν και εκείνοι που διακίνησαν το ίδιο υλικό μεταξύ κινητών τηλεφώνων στην μικρή κοινωνία του χωριού.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αναμένεται να προσλάβει διαστάσεις.


.dimokratiki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου