22.5.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ : Ασφαλτόστρωση σε τμήμα της Αριστομένους

Ασφαλτόστρωση σε τμήμα της Αριστομένους από τη Βασιλίσσης Όλγας μέχρι τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και σε παρόδους αυτού πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο του έργου «Αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο», δηλαδή της ανάπλασης στην περιοχή «Ουζάκια».
Προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά και με ασφάλεια οι απαραίτητες εργασίες, κατόπιν αδείας του Δήμου Καλαμάτας, η ανάδοχος εταιρείας προχωρεί τμηματικά στη διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Αριστομένους και Μακεδονίας, σύμφωνα με τις παρακάτω φάσεις εργασιών:

ΑΠΟ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- Δεύτερη φάση εργασιών, με διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αριστομένους από Β. Κωνσταντίνου έως Μακεδονίας, από την Τρίτη 23/05/2017 έως το Σάββατο 27/05/2017.
Θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και ταυτόχρονα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευση των οχημάτων στις οδούς:
• Αριστομένους από Β. Κωνσταντίνου έως Μακεδονίας
• Σωκράτους από Αριστομένους έως Αριστοδήμου
• Σόλωνος από Ψαρών έως Αριστομένους
• Β. Κωνσταντίνου έως Αριστοδήμου.
Η διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Σόλωνος και Β. Κωνσταντίνου θα γίνεται για μικρά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια αυτές θα δίνονται στην κυκλοφορία.

ΑΠΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΩΣ ΤΗΝ ΨΑΡΩΝ
- Τρίτη φάση εργασιών, με διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μακεδονίας από Φιλελλήνων έως Ψαρών, από τη Δευτέρα 29/05/2017 έως το Σάββατο 03/06/2017.
Θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας και ταυτόχρονα θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευση των οχημάτων στις οδούς:
• Μακεδονίας από Φιλελλήνων έως Ψαρών
• Αριστομένους από Αριστοτέλους έως Μακεδονίας.
Επισημαίνεται ότι η ανάδοχος εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τοποθετεί τμηματικά, ανά στάδιο εργασιών, την κατάλληλη σήμανση σε όλες τις διασταυρώσεις, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για το κλείσιμο της οδού και την υποχρεωτική πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν.
Ανά στάδιο εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους παράπλευρους δρόμους.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ
- Αλλαγή των διαδρομών των γραμμών του αστικού λεωφορείου:
• Μεταβάλλεται η διαδρομή της γραμμής 1 με κατεύθυνση προς Παραλία και αυτή διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Φραντζή – Αρτέμιδος - Νέδοντος – Σόλωνος – Β. Κωνσταντίνου.
• Η γραμμή 4 με κατεύθυνση προς κέντρο διέρχεται μέσω των οδών Φιλελλήνων – Αριστοτέλους – Φαρών – Β. Γεωργίου – Νέδοντος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου