20.5.17

Βόλος: Φοιτητικό πάρτυ κατέληξε σε ταραχές

Μεθυσμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ιδιωτικά μέσα τουλάχιστον 8 φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τα ξημερώματα, μετά από πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή, ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές, φοιτητών με άτομα εκτός Πανεπιστημίου.
Το πάρτι ξεκίνησε κατά τις 10μμ με συμμετοχή περίπου 3.000 ατόμων και οι φοιτητές άρχισαν να διακομίζονται στο Νοσοκομείο λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Οι πέντε αποχώρησαν μετά την πλύση στομάχου που τους έγινε και δύο έμειναν για νοσηλεία, όπως μεταδίδει το
magnesianews.gr.
Ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής σχολής δήλωσε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκαν κάποιες συμπλοκές με άτομα που δεν ανήκουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Μάλιστα ένας άνδρας εκτός εαυτού άρχισε να σπάει τζαμαρίες και να επιτίθεται σε φοιτητές που προσπάθησαν να τον απωθήσουν από το χώρο της πολυτεχνικής σχολής.
Ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού που βρέθηκε στο χώρο όπου έγινε το πάρτι, είπε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοι περίμεναν τουλάχιστον για δύο ώρες μέχρι να λήξει η συμπλοκή και να απομακρυνθεί από τον χώρο ο ταραξίας.
Για πρωτόγνωρη κατάσταση έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του τομέα ΕΚΑΒ Βόλου Κώστας Χατζησταματίου, που τόνισε ότι το ΕΚΑΒ τέθηκε σε επιφυλακή αφού τα ασθενοφόρα κλήθηκαν να μεταφέρουν τα περιστατικά στο νοσοκομείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου