20.5.17

Οικογενειακό δράμα της εποχής

Αφήνει την 50χρονη μητέρα του στο δρόμο για να μείνει μόνος του. 

Απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και ζήτησε βοήθεια. 
Ο γιος της, τη διώχνει από το σπίτι τους για να είναι μόνος. Η γυναίκα γύρω στα 50 δεν έχει πού αλλού να μείνει και απελπισμένη από την οικογενειακή της κατάσταση απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας.
Η γυναίκα έχασε πριν από μερικά χρόνια τον σύζυγό της και έμεινε μόνη με τον γιο της στο σπίτι τους, το οποίο ο σύζυγος είχε φροντίσει και γράψει επάνω της. Όλο αυτό το διάστημα μένει στο σπίτι με το παιδί της. Ωστόσο, σήμερα ο «μονάκριβός» της της ζητάει να φύγει και τη διώχνει.
Η απελπισμένη γυναίκα δεν ήξερε πού αλλού να απευθυνθεί και να ζητήσει βοήθεια. Φαινόταν αναστατωμένη, ταλαιπωρημένη. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από την απώλεια του συζύγου και βρίσκεται αντιμέτωπη με το πολύ σοβαρό πρόβλημα να μείνει και χωρίς στέγη.
Στους διαδρόμους των δικαστηρίων φαινόταν εγκλωβισμένη. Ζήτησε ακρόαση από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημά της. Αναμένοντας να δει τον εισαγγελέα ξέσπασε σε δάκρυα. Έχασε τον σύζυγό της και τώρα το ίδιο της το παιδί την ξεσπιτώνει.
Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε να ακούσει την ταλαιπωρημένη γυναίκα και έδειξε ενδιαφέρον. Έδωσε εντολή να γίνει εισαγγελική παραγγελία και Αστυνομικό Τμήμα να ασχοληθεί με την υπόθεση, ώστε να βρεθεί χρυσή τομή στο οικογενειακό πρόβλημα.  
Η γυναίκα αποχώρησε από τα δικαστήρια ελπίζοντας ο εφιάλτης που ζει θα σταματήσει. Είναι μόνη και δεν γνωρίζει πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα, ενώ δεν έχει πού αλλού να μείνει.
Οικογενειακά δράματα
Καθημερινά σε γνώση της Εισαγγελίας Βόλου έρχονται οικογενειακά δράματα. Η οικογένεια φαίνεται να διέρχεται κρίση. Γονείς που βρίσκονται σε διάσταση ζητούν χρόνο να βλέπουν τα παιδιά τους.
Από την άλλη, δάσκαλοι ενημερώνουν για την πλημμελή προστασία τέκνων. Οι ώρες λειτουργίας στο Δημοτικό τελειώνουν και υπάρχουν γονείς που δεν εμφανίζονται για να παραλάβουν τα παιδιά τους.
Στην Εισαγγελία Βόλου ζητούν ακρόαση κατά μέσο όρο περίπου 12 πολίτες κάθε εβδομάδα. Οι περισσότεροι φαίνεται ότι παραπονούνται για οικογενειακές τους υποθέσεις, για βία στο σπίτι, ακόμη και για τις εξωσυζυγικές σχέσεις των συζύγων τους.


εφημερίδα Ταχυδρόμος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου