«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

29.5.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: HMEΡΙΔΑ ΓΣΕΕ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, διοργανώνουν στην Καλαμάτα,  την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, 18:00 – 21:00μ.μ., ημερίδα με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας» (αίθουσα Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Αριστομένους 95). Kεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Αναπληρωτής Καθηγητής Μακροοικονομικής Θεωρίας και Πολιτικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Αργείτης.

Στον ίδιο χώρο, από τις 11:00π.μ., σε μια προσπάθεια ανταπόκρισης στην ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις, θα παρέχονται υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης καθώς και επαγγελματικής συμβουλευτικής.
Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς που έχουν σχέση είτε με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ) είτε με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ).
Παράλληλα, σύμβουλοι απασχόλησης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα επεξεργάζονται αιτήματα των εργαζομένων και των ανέργων στα ζητήματα της απασχόλησης καθώς και της επαγγελματικής ανάπτυξης & σταδιοδρομίας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο σύμβουλο του Περιφερειακού Παραρτήματος Παπαδολιά Αθανάσιο στο τηλ. 2710 243345

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου