«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

30.5.17

Διαμαρτυρία στα γραφεία του real fm

Απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στο αληθινό ραδιόφωνο, στις Αληθινές Ειδήσεις, που ανήκουν στον Όμιλο Real group  του Ν. Χατζηνικολάου και του Ανδρ. Κουρή, γιού του Γιώργου Κουρή.

Συγκέντρωση – Παρέμβαση Τετάρτη 31/05 στις 12:30
Την ώρα που οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group παραμένουν επί 5 μήνες απλήρωτοι, το αφεντικό του ομίλου Νίκος Χατζηνικολάου όχι μόνο τους καλεί να δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά και σε όλα τα μέσα που κατέχει (εφημερίδα Real News, sites real.gr και enikos.gr, και Real Fm), άλλα άνοιξε και νέα καθημερινή εφημερίδα, τις «Αληθινές Ειδήσεις», πάνω στις πλάτες των ίδιων εργαζόμενων, χωρίς να τους δώσει δεκάρα τσακιστή!
Ο νεόκοπος μιντιάρχης έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους από το 2016 με εξαίρεση το δώρο Πάσχα, ενώ οι οφειλές προς τους μπλοκάκηδες πάνε ακόμα πιο πίσω. Τα σωματεία του κλάδου σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην ασύδοτη λειτουργία παλιών και νέων παικτών στα media, ενώ, η πρόσφατη εκλογή του Νίκου Χατζηνικολάου ως προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μόνο ως επιβράβευση για την εργοδοτική του συμπεριφορά ερμηνεύεται.
Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας και να υπερασπιστούμε τα εργατικά μας συμφέροντα!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τετάρτη 31.5, στις 12:30
στα γραφεία του ομίλου στο Μαρούσι

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου