«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

30.5.17

Επική selfie… Δεν έβλεπε την τύφλα του και τον έβαλαν για ύπνο αστυνομικοί!

Επική selfie… Δεν έβλεπε την τύφλα του και τον έβαλαν για ύπνο αστυνομικοί! (pic)Αναμφίβολα το να γυρίζεις σπίτι λιώμα υπό τη συνοδεία αστυνομικών δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να νιώθει υπερήφανος κανείς, εκτός βέβαια αν στο μεσοδιάστημα πρόκειται να βγάλεις μία selfie που θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς.

Ένας νεαρός από την Τασμανία της Αυστραλίας, γνωστός μόνο με το όνομα Ρις, όπως αναφέρει το Mashable, ανέβασε μία selfie στην οποία φαίνεται ο ίδιος ξαπλωμένος στο κρεβάτι , ενώ μπροστά του ποζάρουν χαμογελαστοί οι δύο αστυνομικοί που τον συνόδευσαν σπίτι.
«Απλά κοιτούσα το κινητό μου όταν έπεσα πάνω σε αυτές τις selfies, που τραβήχτηκαν όταν με γύρισαν μεθυσμένο σπίτι. Αρχηγοί!», έγραψε στο Facebook.
H selfie έγινε viral από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο Reddit, ενώ σύντομα αναρτήθηκε και στη σελίδα του αστυνομικού τμήματος της Τασμανία στο Facebook.
Προς αποφυγήν μελλοντικών selfies, oι αξιωματικοί της αστυνομίας έγραψαν ότι όσοι βγαίνουν για να διασκεδάσουν πρέπει πρώτα να κάνουν ένα πλάνο για το πώς θα γυρίσουν σπίτι τους.
screenhunter_2634-may-29-19-17
 Huffington Greece

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου