21.6.17

ΗΠΑ: Νέες περιπέτειες για τον Έλληνα ιερέα με το ερωτικό βίντεο - Πού «έφαγε» 100.000 δολάρια;

Ο 68χρονος ιερέας Γεώργιος Πασσιάς κατηγορείται  για οικονομικές ατασθαλίες . Είχε αποπεμφθεί από την Ελληνορθόδοξη εκκλησία της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2015, κατηγορούμενος τότε για εμπλοκή σε ροζ σκάνδαλο... 

Ο ιερέας είχε παραδεχτεί τελικά ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 47χρονη Περουβιανή, παντρεμένη με Έλληνα και μητέρα τεσσάρων παιδιών, Έλενα Μπουζάλας, την οποία παρουσίαζε στην εκκλησία ως βοηθό του και βαφτιστήρα του, την αποκαλούσε «πνευματική εγγονή» του και την είχε χρήσει υπεύθυνη του σχολείου της ενορίας, παρ'ότι δεν είχε καμία σχέση με την εκπαίδευση.

Μάλιστα είχε δημοσιευθεί τότε απόσπασμα από βίντεο όπου φαινόταν ο ιερέας να επιδίδεται σε διάφορες φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις με την μελαχρινή καλλονή, η οποία τρίβει τα πόδια της στο πρόσωπο του εκστασιασμένου ιερέα και να κάνει προσομοίωση σεξ με...τρόφιμα. Ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την Περουβιανή, η οποία φοράει μόνο ένα string, καλσόν και γόβες, να κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με πλαστική μεμβράνη, και να το λιώνει με τα οπίσθιά της, μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πάθος του ζευγαριού δεν είχε όρια. Οι σεξουαλικές διαθέσεις τους ήταν τόσο έντονες που δεν «χόρταιναν» απλώς τη μεταξύ τους ερωτική συνεύρεση, αλλά ήθελαν να βιντεοσκοπούν κάθε φορά  όσες φαντασιώσεις έκαναν πραγματικότητα. Μάλιστα η Περουβιανή λέγεται ότι δεν έφερνε σε τίποτα αντίρρηση στον ιερέα και ήταν πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του, πληροφορία που επιβεβαιώνει απόλυτα το συγκεκριμένο βίντεο.

Το επίμαχο βίντεο με το κέικ! 




πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου