8.6.17

Δείτε τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου - Ανάμεσά τους και 1 ελληνικό!

Εάν έχετε βαρεθεί τα απλά ξενοδοχεία που σας προσφέρουν μόνο βασικές πλέον δυνατότητες, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην λίστα που ακολουθεί ώστε να επιλέξετε κάτι πιο πρωτότυπο για τις επόμενες διακοπές σας!!
1.    Κakslauttanen Hotel, Φινλανδία : ξενοδοχείο – ιγκλού στο οποίο θα έχετε την μοναδική εμπειρία να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και τον γεμάτο αστέρια ουρανό.  Το ξενοδοχείο παραμένει ανοικτό κατά τη διάρκεια της σεζόν κατά την οποία είναι ορατό το Βόρειο Σέλας, από την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου έως τα τέλη Απριλίου.
2.    Katikies Hotel, Σαντορίνη : χτισμένο σε βράχο 300 πόδια επάνω από την επιφάνεια των  νερών του Αιγαίου, το Katikies είναι το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού με πισίνες υπερχείλισης και αξεπέραστη θέα.
3.    The Starlight  Room, Ιταλία : είναι προσβάσιμο μόνο με snowmobile, έχει γυάλινη οροφή έτσι ώστε οι επισκέπτες να παρατηρούν τον ουρανό από το κρεβάτι τους. Βρίσκεται κοντά στην Cortina της Ιταλίας, 6.742 πόδια επάνω από την Οροσειρά των Δολομιτών, και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να έχετε ανεμπόδιστη θέα στο εντυπωσιακό τοπίο.
4.    Hamster Hotel : εάν θέλετε να δείτε πως θα είναι να ήσασταν χάμστερ δεν έχετε παρά να διαθέσετε 99$ το βράδυ και ζήσετε αυτή την εμπειρία!
5.    Amangiri Resort, Γιούτα, ΗΠΑ : το ξενοδοχείο αυτό, χτισμένο μέσα στην απέραντη έρημο βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τον χώρο που τον περιβάλλει. Είναι κτισμένο από φυσικά υλικά σε αποχρώσεις που καμουφλάρονται με την άμμο, και περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία και κελάρι. Ανήκει στα Aman Resorts.
6.    Jumbo Stay Hotel, Σουηδία : Ξενοδοχείο-αεροπλάνο που διαθέτει 33 δωμάτια, πολυτελείς σουίτες και ένα πλήρες μπαρ. Το αεροσκάφος μπορεί να μην είναι το πρώτο μέρος που σκέφτεται κανείς όταν αναζητά ένα ήσυχο μέρος να κοιμηθεί, όμως αυτό το  jumbo jet διαφέρει από τα υπόλοιπα. Βρίσκεται λίγο έξω από το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, στη Σουηδία.
7.    Giraffe Manor, Κένυα : Το Giraffe Manor είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι, όπου οι επισκέπτες μοιράζονται την περιοχή με ένα κοπάδι από καμηλοπαρδάλεις Rothschild, που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.
8.    Natura Vive  Skylodge, Περού : ξενοδοχείο για όσους δεν φοβούνται το διαφορετικό, μιας και είναι χτισμένο δίπλα σε βράχο και πάνω στο κενό!
9.    Cabanes Als Arbres, Ισπανία : Βρίσκεται επάνω σε δέντρο, ιδανικό για τους φυσιολάτρεις , προσφέροντας στους επισκέπτες άμεση σύνδεση με τα δέντρα και το οικοσύστημα.
10.    Ice Hotel, Σουηδία : Βρίσκεται στο Jukkasjärvi, 200 χλμ. βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, και διαθέτει εμπνευσμένες Art Suites, δυνατότητα για χειμερινές δραστηριότητες και καταπληκτική σουηδική κουζίνα. Οι τοίχοι, τα κρεβάτια και το ταβάνι είναι κατασκευασμένα μόνο από πάγο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου