10.6.17

Η 30χρονη που γέννησε τον… «αδερφό» της

 Μια 30χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να φέρει στον κόσμο τον «αδερφό» της, κάνοντας ένα μεγάλο δώρο στην μητέρα της!

Η 47χρονη Jacky Edwards δεν μπορούσε να αποκτήσει άλλο παιδί μετά από μια τραυματική εγκυμοσύνη και την μερική υστερεκτομή που ακολούθησε πριν από 12 χρόνια.
Τότε η γυναίκα η οποία ήταν χήρα και είχε ήδη πέντε παιδιά, αποφάσισε να ξεχάσει το όνειρο για ένα ακόμη.
Μέχρι που γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν 48χρονο χημικό.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Μαυρίκιο το 2014 και ένα χρόνο αργότερα αποφάσισε ότι ήθελε να αποκτήσει ένα μωρό.
Ωστόσο, λόγω της ηλικίας της και του ιστορικού της, οι κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης αρνήθηκαν να την αναλάβουν. Της είπαν ότι δεν είχε καμία πιθανότητα καθώς βρισκόταν στην εμμηνόπαυση.
Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να τα παρατήσει, μέχρι που η 30χρονη κόρη της αποφάσισε να μεσολαβήσει και να την… αντικαταστήσει. Ουσιαστικά αυτό που συμφώνησαν είναι να μεταφερθεί το σπέρμα του νέου συζύγου της μητέρας της στο σώμα της και μόλις μείνει έγκυος, να δώσει το παιδί που θα γεννηθεί στη μητέρα της. Αποφάσισαν να μην κάνουν θεραπεία με εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή είναι δαπανηρή και έχει χαμηλότερο ποσοστό επιτυχίας απ’ ό,τι η απλή μεταφορά του σπέρματος του συζύγου της μητέρας στο σώμα της 30χρονης.
Δικηγόροι και ειδικοί συμφώνησαν ότι αυτό ήταν εφικτό και στα μέσα του 2015 η οικογένεια συναντήθηκε για να συνταχθεί μια επίσημη συμφωνία με όλα τα δεδομένα. Συζητήθηκε ο τρόπος μεταφοράς του σπέρματος αλλά και όλα τα πιθανά σενάρια ώστε να μην προκύψει κάποια παρεξήγηση ή πρόβλημα όσον αφορά το παιδί.
Τελικά, η νεαρή γυναίκα έμεινε έγκυος και η 30χρονη ορκίστηκε να μην εμπλακεί πολύ συναισθηματικά όπως λέει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail. Όταν το μωρό γεννήθηκε δόθηκε αμέσως στην 47χρονη και τα ζευγάρια σήμερα ζουν σε διαφορετικές χώρες. «Γέννησα και έφυγα για το σπίτι όπου ήπια σαμπάνια ενώ η μαμά μου ανέλαβε το νέο της ρόλο και τα καθήκοντα του μωρού» πρόσθεσε η 30χρονη. Αν και πολλοί έκριναν την απόφασή τους, οι ίδιοι δηλώνουν ευτυχισμένοι έχοντας μια δεμένη οικογένεια.


E-Radio.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου