9.6.17

Πανσέληνος σήμερα 9 Ιουνίου. Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η επιρροή της Πανσελήνου στον Τοξότη και το ζώδιό σου από τον Athan!

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε στην αντίληψη που έχεις για πρόσωπα και καταστάσεις και στο πώς διαμορφώνεται η τελική σου άποψη μέσα από την επίδραση των έντονων συναισθημάτων. Είναι περίοδος που χρειάζεται να ελέγξεις τις εντάσεις και τα νεύρα σου και να εστιαστείς περισσότερο στην μεγάλη εικόνα και στην ουσία των σχεδίων σου. Δράσε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη υλική ασφάλεια και ψυχολογική αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα που χρειάζεται να τα ξεκαθαρίσεις και να τα τακτοποιήσεις ή σε εξελίξεις που σχετίζονται με τέτοιου είδους θέματα και που αναγκαστικά σε φέρνουν αντιμέτωπο με αυτά. Η περίοδος ζητά από σένα να μην φοβηθείς και να δώσεις την συναισθηματική και υλική σου ενέργεια ώστε να ξεδιαλύνουν οι καταστάσεις. Η πρακτική επικοινωνία και το να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα τελικά θα δώσει λύσεις που δεν περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στο άλλο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου, τον σύντροφο, και τις δικές του εκδηλώσεις, ανάγκες και ιδιοτροπίες. Η περίοδος από αυτή την άποψη μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις στην σχέση σου ή να απορρυθμίσει και να αποσυντονίσει συμφωνίες ή συνεργασίες που έχεις. Η πίστη και η επένδυση σε μια ιδέα που δεν είναι απαραίτητα ορατή αυτό το διάστημα μπορεί να σου δώσει όμως τα φτερά για να πετάξεις πάνω από την έλλειψη συμφωνίας και να καταπραΰνεις τις εντάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην καθημερινότητα και στην σωστή λειτουργία των πραγμάτων στην εργασία σου ή στην καθημερινή πλευρά της ζωής σου. Η περίοδος αυτή μπορεί να σε αγχώσει γιατί τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι όπως θα έπρεπε και εσύ χρειάζεται να παρέμβεις και να καταναλώσεις περισσότερη ενέργεια για να διασφαλίσεις την ομαλή λειτουργία. Αυτό σε αγχώνει φυσικά, αλλά και σε κουράζει σωματικά, γι’αυτό φρόντισε να μην πέσεις με τα μούτρα στην δουλεία ή στα προβλήματα που προκύπτουν, αλλά να βρεις χρόνο για να αποστασιοποιηθείς και να ξεκουραστείς. Οι φίλοι και τα πρόσωπα που ανήκουν στην ομάδα σου μπορούν να σε βοηθήσουν.


ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην συναισθηματική σου ζωή ή σε θέματα παιδιών. Η περίοδος δημιουργεί ένα έντονο κλίμα που χρειάζεται λίγο αυτοσυγκράτηση και όχι παραλογισμούς ή εξάρσεις. Η ανάγκη σου για δημιουργία, χαρά, απόλαυση της ερωτικής διαδικασίας και γενικότερα της δικής σου έκφρασης είναι μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις με τον αγαπημένο σου ή σε εξάρσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σχέση σου με τα παιδιά σου, αν έχεις. Είναι περίοδος που καλείσαι να θέσεις όρια στους άλλους, αλλά και κυρίως στον ίδιο σου τον εαυτό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο αυτή την περίοδο στην οικογένεια, στο σπίτι σου και στα μέλη του σπιτιού σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις τα προβλήματα και τις εντάσεις από τον χώρο της εργασίας σου να επηρεάσουν την αρμονία στην προσωπική σου ζωή, αλλά και αντίστροφα, να μην αφήσεις προβλήματα της ιδιωτικής σου ζωής να εμποδίσουν την σωστή λειτουργία σου στον χώρο της εργασίας. Η περίοδος μπορεί να συνοδεύεται από κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις και όρια που θα χρειαστεί να θέσεις αναγκαστικά στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η επίδραση των φίλων ή των ατόμων με τα οποία μοιράζεσαι κοινούς στόχους μπορεί να αποβεί τελικά άκρως βοηθητική αυτή την περίοδο ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.


ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις σχέσεις και τις επαφές που έχεις με το άμεσο περιβάλλον σου και τα πρόσωπα που συναντάς στην καθημερινότητά σου. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη περίοδος και μπορεί αυτές τις μέρες να δεις ότι η γοητεία σου και οι ευγενικοί σου τρόποι δεν σε βοηθούν στο να πετύχεις αυτά που θέλεις και οι άλλοι να σου δημιουργούν περισσότερες δυσκολίες και καθυστερήσεις. Η άρνηση των άλλων να σε βοηθήσουν ή να σε καταλάβουν μπορεί να σε οδηγήσει σε απελπισία ή σε εκνευρισμό. Απόφυγε να ζητήσεις χάρες ή διευκολύνσεις αυτή την περίοδο και εστιάσου στο να καταλάβεις βαθύτερα τα εσωτερικά κίνητρα των άλλων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε έξοδα που χρειάζεται να κάνεις αναγκαστικά και όχι για προσωπικές απολαύσεις και κυρίως η ενέργεια εστιάζεται και σε οδηγεί στο να μπορέσεις να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και επιβεβαίωση για τον εαυτό σου και τις δικές σου δυνάμεις. Όνειρα και σχέδια που έχεις μπορείς να τα συζητήσεις και να τα εμπιστευτείς σε σύντροφο ή συνεργάτη για να μπορέσουν να αρχίσουν να υλοποιούνται. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις και τις συναισθηματικές εκρήξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε σένα και την δική σου κατάσταση και ψυχολογία. Είναι περίοδος που μπορεί να βγουν εντάσεις με αφορμή τον σύντροφο ή τον βασικό σου συνεργάτη, αλλά ουσιαστικά η αιτία κρύβεται σε σένα και στην δική σου δυσαρέσκεια για κάτι ή στον δικό σου περιορισμό που αισθάνεσαι από κάτι. Η κούραση είναι μεγάλη, σωματική και ψυχολογική και σίγουρα χρειάζεσαι την κατανόηση ή την βοήθεια από κάποιον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ψυχολογία σου και στις σκέψεις που κάνεις. Οι εσωτερικές σου αντιφάσεις, συγκρούσεις και οι φόβοι σου διεγείρονται με αυτή την Πανσέληνο και πιθανότατα αυτό να οδηγήσει σε εκρήξεις ή αψυχολόγητες συμπεριφορές που δεν είναι αποδεκτές, όχι τόσο από την κοινωνία, αλλά περισσότερο από σένα τον ίδιο και τα υψηλά στάνταρ συμπεριφοράς που θέτεις γενικότερα στον εαυτό σου. Φρόντισε οι εντάσεις και οι παράλογες σκέψεις να μην σε εξασθενήσουν, δώσε αυτή την περίοδο σημασία στην ξεκούραση του σώματος και της ψυχής και δες την περίοδο σαν μια ευκαιρία για να αντιμετωπίσεις κρυμμένους δαίμονες και να βγεις καλύτερος και πιο ισχυρός μέσα από αυτή την διαδικασία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα φιλίας, αλλά και του οράματος που έχεις για την ζωή σου. Μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις, εντάσεις ή απογοητεύσεις με αφορμή κάποιον φίλο ή την υποστήριξη και βοήθεια που παίρνεις ή που δεν παίρνεις για να ολοκληρώσεις κάποιο σου σχέδιο και οι ανάγκες σου μπορεί να χρειαστεί να παγώσουν για λίγο. Το κλίμα και οι καταστάσεις θα αλλάξουν βέβαια, οπότε προς το παρόν μην απελπίζεσαι και εστιάσου στο πώς η καθημερινότητα και τα πιο απλά πράγματα της ζωής μπορούν να σου προσφέρουν ικανοποίηση και την αίσθηση της ασφάλειας και της ηρεμίας.


ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα εργασίας, καριέρας και δημόσιας εικόνας. Οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στους παραπάνω τομείς καθώς και οι δυσκολίες ή τα εμπόδια, έρχονται για να σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις την σχέση σου με άτομα ή να διαχωρίσεις την θέση σου σε καταστάσεις και να επικοινωνήσεις καλύτερα αυτό που είσαι και αυτό που πρεσβεύεις.



 astropedia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου