24.6.17

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Το εκπληκτικό πολυτελές ακίνητο σε φωτογραφίες


βιλα2

Στο πλαίσιο του τέταρτου ετήσιου διαγωνισμού ULTIMATE HOUSE HANT η Daily Mail παρουσιάζει μια λίστα με τις οκτώ καλύτερες κατοικίες του κόσμου.
Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος μέλη του Leading Real Estate Companies of the World και του Luxury Portfolio International.
Ο διαγωνισμός ULTIMATE HOUSE HANT, ο οποίος πέρυσι συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους, είναι ανοιχτός από τις 13 Ιουνίου έως και τις 18 Ιουλίου και διεξάγεται στο lifestyle site HGTV.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι καταναλωτές ψηφίζουν τα αγαπημένα τους σπίτια ανάμεσα σε 64 φιναλίστ που ανήκουν σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες.
Τα εκπληκτικά πολυτελή ακίνητα που παρουσιάζει η Daily Mail βρίσκονται στη Νότιο Αφρική, στην Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Καναδά, τη Μαλαισία, την Ελβετία αλλά και ένα κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο.
Η πολυτελής κατοικία της JK Property & Yachting βρίσκεται στην κατηγορία «Διεθνή Σπίτια» (International Homes) και η αξία της υπολογίζεται στα €3,200,000.
Πρόκειται για μια βίλα 670 τ.μ., σύγχρονης μεσογειακής αρχιτεκτονικής, στην περιοχή Φανάρι του νησιού. Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα, έχει ιδιωτική πισίνα και προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα.
Ο πρόεδρος του Luxury Portfolio International, Paul Boomsma, δήλωσε:
«Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την HGTV. Φέτος, περιμένουμε να ανακαλύψουμε με ενθουσιασμό ποιες από τις ποθητές ιδιοκτησίες των μελών μας θα κλέψουν τις καρδιές και τα μυαλά του κοινού της HGTV».
bovary.gr
vila_Mikonos  βιλα3 βιλα4 βιλα5
βιλα6

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου