8.6.17

Πάτρα: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα

Απίστευτη περιπέτεια για γνωστό πατρινό

Απίστευτη περιπέτεια για γνωστό πατρινό ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ενεπλάκη χωρίς να ευθύνεται σε τροχαίο ατύχημα που  είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του . Για προληπτικούς λόγους διακομιστεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας το οποίο είχε εφημερία εκείνη την ημέρα προκειμένου να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος.
Ο άντρας δήλωσε στους γιατρούς ότι είχε χτυπήσει στο στήθος, αλλά κατά  ένα περίεργο τρόπο η εξέταση του περιορίσθηκε στην κοιλιακή χώρα  και το κεφάλι, όπου και του έγιναν οι σχετικές εξετάσεις .
Λίγο αργότερα του δόθηκε εξιτήριο  καθώς όπως τον ενημέρωσαν δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό.
Πριν περάσουν δύο εικοσιτετράωρα  ο γνωστός πατρινός , ο οποίος σχετικά πρόσφατα έχασε την τετραπληγική κόρη του, αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και διακομίστηκε εσπευσμένα από τους οικείους του στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου του Ρίου το οποίο και εφημέρευε προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν χτύπημα στο στήθος και δόθηκε εντολή αμέσως να του γίνει αξονική από τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψε ότι είχε σπάσει τρία πλευρά κατά την πτώση του από τη μηχανή στην οποία επέβαινε όταν έπεσε πάνω του Ι.Χ.. στο τροχαίο που είχε εμπλακεί.
Ο  άντρας αγανακτισμένης και παρά τους πόνους μετέβη στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου του είχε γίνει ο αρχικός ιατρικός έλεγχος για να διαμαρτυρηθεί για να εισπράξει έκπληκτος την απάντηση πως στην ιατρική γνωμάτευση των γιατρών του Ρίου δεν αναφέρεται ποια πλευρά είναι αυτά που έχει σπάσει άρα δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο ισχύει!!!


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου