14.6.17

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ - "Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου"

Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα «Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
           Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου». Στόχος της ημερίδας είναι αφενός η ανάδειξη, η συζήτηση, η ενδυνάμωση και η αποτύπωση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης και αφετέρου η συμβολή τους στο σχεδιασμό και τη συγκρότηση μελλοντικής επιμορφωτικής πολιτικής. 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Την ημερίδα δύνανται να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέσω της συμπλήρωσης της αντίστοιχης ηλεκτρονικής φόρμας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος/η εκπαιδευτικός ο/η οποίος/α μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή του/της πριν την έναρξη της ημερίδας.
Πληροφορίες για την ημερίδα
Ενημερωτικά για την ημερίδα και ηλεκτρονική εγγραφή:
E-mail: kosmopoulou@pdepelop.gr
Τηλέφωνο: 2710-230119
Για την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας οι εγγραφές να γίνουν το ταχύτερο δυνατόν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου