9.6.17

Βερνίκι νυχιών κατά του… βιασμού!

Η εταιρεία καλλυντικών “Undercover Colors” είχε την σύλληψη αυτής της μοναδικής ιδέας για να πιάνει τους βιαστές!
Ένα επαναστατικό βερνίκι νυχιών, που αναμένεται να κάνει θραύση, καθώς προστατεύει τις γυναίκες από ενδεχόμενο βιασμό, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μέσα στο ερχόμενο έτος.
Το μανό κατά του βιασμού πρόκειται για μια εφεύρεση της εταιρείας «Undercover Colors», στην οποία έχουν επενδυθεί περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια δολάρια.
Η έμπνευση για το μανό που θα είναι ικανό να προστατεύει τις γυναίκες φαίνεται πως προήλθε το 2014, από προγραμματιστές του δημόσιου πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, οι οποίοι ήθελαν να προασπίσουν την προστασία των γυναικών φίλων τους, όσο εκείνες θα έβγαιναν σε κάποιο  μπαρ ή θα πήγαιναν σε  ραντεβού.
Το μανό αυτό θα έχει ως στόχο να προστατεύει τις αδύναμες και αβοήθητες γυναίκες και τους δίνει την λύση στα …χέρια τους!
Όπως επισήμανε η «Undercover Colors» σε ανακοίνωση της: «Μία στις έξι γυναίκες θα παρενοχληθούν σεξουαλικά στη ζωή τους. Αυτό το αδιανόητο πρόβλημα έχει φτάσει σε επίπεδα επιδημίας στου πανεπιστημιακούς χώρους και κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Η δύναμη πρέπει να επιστραφεί στις γυναίκες σε μια τέτοια οδυνηρά αδύναμη κατάσταση».
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η γυναίκα είναι , αφού βάψει τα νύχια της με το συγκεκριμένο βερνίκι , να βάλει το δάχτυλό της μέσα στο ποτό και τότε αυτό θα αλλάξει χρώμα , σε περίπτωση που έχουν ρίξει μέσα κάποια ναρκωτική ουσία… τόσο απλά!
Προς το παρόν το μανό αυτό είναι σε θέση να ανιχνεύσει τα 2 πιο διαδεδομένα ναρκωτικά βιασμού, το “Rohypnol”και το  “Ecstasy”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου