9.6.17

ΘΕΡΙΕΥΕΙ Η ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ - ΧΡΟΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ !!!

menidi_sfairaΧρειάστηκε η θυσία ενός αθώου παιδιού για να στρέψει η Πολιτεία το κεφάλι προς το Μενίδι και στους πολίτες του οι οποίοι ζουν καθημερινά με το φόβο των συμμοριών που εγκληματούν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. 
Καθώς η οργή των γονιών για το θάνατο του 11χρονου θεριεύει, η αστυνομία επιτέλους αφυπνίστηκε και αυτή την ώρα πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή όπου έμελλε να τελεστεί η θυσία του μικρού Μάριου που έπεσε νεκρός από μια αδέσποτη σφαίρα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ στο Μενίδι επιχειρούν αυτή την ώρα 250 αστυνομικοί από υπηρεσίες ασφαλείας, τάξης και διαφόρων άλλων υπηρεσιών. Η επιχείρηση ξεκίνησε με 5 έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια κοντά στο δημοτικό σχολείο όπου σκοτώθηκε το αγόρι από την αδέσποτη σφαίρα και ήδη εδώ και δύο ώρες έχει επεκταθεί στον οικισμό Αυλίζα.

Στο μικροσόπιο των αρχών έχουν μπει έξι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από σπίτι σεσημασμένων Ρομά για πυροβολισμούς και ναρκωτικά και εκτιμάται πως θα οδηγήσουν στον δολοφόνο του παιδιού.
Την ίδια ώρα στο δημοτικό συμβούλιο, βρισκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση με τους εξοργισμένους γονείς να αποδίδουν ευθύνες στον κυρίως στον δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό για τον πλημμελή προστασία της περιοχής,όπου τα ναρκωτικά κυκλοφορούν ελέυθερα ακόμα και σε παιδικές χαρές, ενώ οι συμπλοκές και η βία είναι καθημερινό φαινόμενο.
Δεν ήταν η πρώτη φορά!
Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμα μία αντίστοιχη περίπτωση με αδέσποτη σφαίρα.
Λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό όπου άφησε την τελευταία του πνοή το 11χρονο αγοράκι, ένας πατέρας πριν από μερικά χρόνια παραλίγο να χάσει το μόλις τεσσάρων ετών κοριτσάκι του από αδέσποτη σφαίρα που είχε καρφωθεί στο κεφάλι της!
Ο άνδρας διηγήθηκε στην εκπομπή Tatiana Live τις στιγμές κατά τις οποίες εκείνος και η σύζυγός του ειδοποιήθηκαν από το νηπιαγωγείο της μικρής πως «είχε χτυπήσει» και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους γονείς του 11χρονου, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά λέει «δεν ήταν τόσο τυχερός».
Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο του Μάριου κι ενώ η κόρη του άνδρα βρισκόταν στο προαύλιο του παιδικού σταθμού.
«Το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Δεν πήγε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Πήγαν στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν τις εξετάσεις, ακτινογραφίες στο κεφάλι. Το παιδί είχε ένα πρήξιμο στο μάγουλό του… Βλέπαμε μια αναστάτωση γιατί οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Κάποια στιγμή βγήκαν και μας είπαν «ξέρετε τι έχει το παιδί;». Η γυναίκα μου δεν ήξερε. «Έχει σφαίρα στο κεφάλι» της είπαν», λέει χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου