4.6.17

Οργάνωση έσωσε μια αράχνη που έχει το μέγεθος ενός μικρού σκύλου

Οι καταπληκτικοί άνθρωποι που σώζουν ζώα, συμμετέχουν σε όλα τα είδη των απίθανων διασώσεων 
– Μια γυναίκα στην Αυστραλία, ξεπέρασε κάθε περιστατικό πέρυσι, όταν κλήθηκε να βοηθήσει την Σάρλοτ την αράχνη

Η γυναίκα που διευθύνει την οργάνωση διάσωσης «Το Αγρόκτημα της Μπέττυ», ειδοποιήθηκε ότι κάποιος βρήκε μια αράχνη και προσπαθούσε να τη σκοτώσει. Ωστόσο, δεν ήταν απλά κάποια συνηθισμένη αράχνη. Ονομάστηκε Σάρλοτ και είναι ίσως η μεγαλύτερη αράχνη σπαρασσίδα (είδος) που έχει φωτογραφηθεί ποτέ.
Η γυναίκα διέσωσε τη Σάρλοτ από το θάνατο και στη συνέχεια την απελευθέρωσε στο αγρόκτημα της οργάνωσης. Οι αράχνες Σπαρασσίδες, είναι περίπου 13 εκατοστά, αλλά δε θεωρούνται καθόλου επικίνδυνες. Μπορεί λοιπόν η Σάρλοτ να δείχνει τρομακτική, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να ζήσει μια ασφαλή και ευτυχισμένη ζωή.
«Ήταν μια όμορφη, ήρεμη αράχνη. Δεν ήταν επιθετική με κανέναν τρόπο και όπως οι περισσότερες, ήθελε να κάνει τη δουλειά της τρώγοντας έντομα και να ζήσει ειρηνικά. Δεν έπρεπε και ούτε χρειάζεται να θανατωθεί. Οι καημένες είναι τόσο παρεξηγημένες», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα διάσωσης.
Πολλοί άνθρωποι που είδαν πρόσφατα την εικόνα της Σάρλοτ, ήταν απόλυτα τρομοκρατημένοι. Αλλά οι διασώστες ζώων γνωρίζουν ότι όλα τα ζώα αξίζουν αγάπη και φροντίδα, ακόμα κι αν φαίνονται λίγο διαφορετικά ή τρομακτικά. Η ομάδα επίσης αναφέρει: «Όλα τα μεγάλα και τα μικρά πλάσματα είναι ευπρόσδεκτα εδώ στην οργάνωση διάσωσης «Το Αγρόκτημα της Μπέττυ». Όπως και να το δει κάποιος, είναι ένα ασφαλές καταφύγιο.»


tilestwra

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου