9.6.17

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΚΙ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, το Κοπανάκι και η Κυπαρισσία βίωσαν από πρώτο χέρι την αποψίλωση των υπηρεσιών παρά το γεγονός ότι η Δημοτική αρχή στάθηκε μόνο σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στην τριφυλιακή πόλη χωρίς όμως όπως αποκαλύψαμε να κουνηθεί φύλο στις υπόλοιπες άλλες δύο αστικές περιοχές του Δήμου.
Στο Α.Τ. Φιλιατρών σύμφωνα με τα δεδομένα της ΕΛ.ΑΣ. αποτελείτο από 15 αστυνομικούς, ένας αξιωματικός και δεκατέσσερις αστυνομικοί ανάλογα με την υπηρεσία που εκτελούσαν αλλά συχνά υπέστησαν μετακινήσεις από περιοχή σε περιοχή με αποτέλεσμα οι δύο να λάβουν φύλλο πορείας στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας και τρεις στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. Το αποτέλεσμα είναι ότι παρά τις κινητοποιήσεις το Αστυνομικό τμήμα μετά την υπογραφή του ΦΕΚ ήταν τελεσίδικη η απομάκρυνσή του.
ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ
Βαρύ το πλήγμα όμως για την Κυπαρισσία που ουδείς δημοτικός σύμβουλος κινητοποιήθηκε με την κατάργηση του τμήματος Τροχαίας που εποπτεύει μια τεράστια γεωγραφική περιοχή και είναι γεγονός ότι με την τεράστια συμβολή της πέτυχε έλεγχο των τροχαίων ατυχημάτων καθώς η τροχαία ήταν κοντά στον πολίτη με πράξεις και όχι με λόγια μέσα από ενημερωτικές ημερίδες, επισκέψεις σε σχολεία και λοιπά.
Τραγική η απώλεια και για το Κοπανάκι καθώς η ορεινή Τριφυλία παραμένει ορφανή από αστυνόμευση την ώρα μάλιστα που εκπρόσωποι του γειτονικού Δήμου Οιχαλίας είχαν ζητήσει την στήριξη του Α.Τ. Κοπανακίου λόγω και του Δωρίου. ΤΟ κλίμα παραμένει βαρύ και οι πολίτες πέρα από τις πολιτικές ευθύνες στην κυβέρνηση, θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια για την αδράνεια των τοπικών αρχόντων που τώρα όπως συζητάνε ανοιχτά σε παρέες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα... ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ
                               
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ
Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «4η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία». Οι δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας αλλά και από πολλούς επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην περιοχή μας έχοντας ως κίνητρο και αυτή την εκδήλωση, αρχίζοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την περιοχή μας. Όλοι οι στόχοι του Εμπορικού Συλλόγου επιτεύχθηκαν στο μέγιστο βαθμό, η πόλη και τα καταστήματα της αγοράς μας προβλήθηκαν και διαφημίστηκαν από όλους τους γειτονικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι φωτογραφίες των βιτρινών από τα καταστήματα μας ταξίδεψαν μέσω του διαδικτύου σε κάθε γωνιά, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η λάμψη αυτής της Νύχτας φώτισε την πόλη μας και την αγορά της, την ανέδειξε στη θέση όπου της αξίζει κάνοντας την ακόμα πιο αξιόλογο τουριστικό προορισμό. Τα οφέλη αυτής της επιτυχίας είναι πολλά και μεγάλα, κάποια θα φανούν μακροπρόθεσμα ενώ αξίζει να εστιάσουμε στο γεγονός της τόνωσης της τοπικής οικονομίας που μας έδωσε μια ανάσα και ταυτοχρόνως μας γέμισε με έναν αέρα αισιοδοξίας. Όλα αυτά λοιπόν αποτελούν μια βαριά παρακαταθήκη για όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δίνουμε στην αγορά μας και στην πόλη μας την ευκαιρία να παρουσιάζει την ομορφιά και τις δυνατότητές της προσελκύοντας κάθε φορά νέους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν λόγους να επιστρέφουν και να γίνονται  πρεσβευτές  μεταφέροντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές και χορηγούς μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει την ανάλογη επιτυχία. Χωρίς την οικονομική τους βοήθεια, η έκταση και το αποτέλεσμα της διαφημιστικής καμπάνιας δεν θα ήταν αυτού του μεγέθους. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Τριφυλίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς επικοινωνίας δημοσιογράφους και φωτογράφους για την προβολή της «4ηςΛευκής Νύχτας Κυπαρισσίας» σε εφημερίδες, περιοδικά, κανάλια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα), καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους τη βραδιά αυτή, γεγονός που βοήθησε και τόνωσε την τοπική αγορά της Κυπαρισσίας.
Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το διαγωνισμό «Καλύτερης Βιτρίνας», στολίζοντας τις βιτρίνες τους και κάνοντάς τες πόλο έλξης για τους επισκέπτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους καταναλωτές-επισκέπτες ψήφισαν για την ανάδειξη των 3 καλύτερων βιτρινών. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού είναι:
1ο βραβείο: Ανθοπωλείο Floral Creations της Άσπας Νικολοπούλου
2ο βραβείο: Κατάστημα Υποδημάτων «Bellissimo» των Μαρία & Φωτεινή  Παπαδοπούλου
3ο βραβείο: Ανθοπωλείο της Αθανασίας Ντούφα-Κανελλοπούλου
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους συνάδελφους επαγγελματίες, οι οποίοι συμμετείχαν δίνοντας λαχνούς στους καταναλωτές για να συμμετάσχουν στη ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ του Εμπορικού Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 4ης Λευκής Νύχτας. Οι τυχεροί είναι οι:
  1. Δρούλια Κάντυ (τηλ. 6977—–4) κερδίζει 1 τηλεόραση 32” «FNU» προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με λαχνό από το ανθοπωλείο Floral Creations της Άσπας Νικολοπούλου
  2. Αγγελινά Αναστασία (τηλ. 27610—-8) κερδίζει 1 ποδήλατο mountain bike αξίας 150 € προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με λαχνό από το κατάστημα «Cuisine & Bath» της Κωνσταντίνας Σορδίλη
  3. Φωτεινοπούλου Παναγιώτα (τηλ. 27610—-4) κερδίζει 1 εκτυπωτή Ricoh SP112 προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με λαχνό από το κατάστημα ενδυμάτων της Λέντας Γκρίτζαλη
  4. Ζαφειροπούλου Μαρία (τηλ. 6973—–0) κερδίζει 1 Tablet προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με λαχνό από το κατάστημα «Sogno» της Σοφίας Κωνσταντακοπούλου
  5. Τζωρτζίνης Αχιλλέας (τηλ. 6942—–7) κερδίζει 1 διήμερη διανυκτέρευση με πρωινό & συμμετοχή στο escape room προσφορά του Ξενοδοχείου «Apollo Resort Art Hotel» με λαχνό από το κατάστημα «Γεια σου» του Δημήτρη Μπαρτζελιώτη
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς τη βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας, της Τροχαίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Κυπαρισσίας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους επισκέφθηκαν την πόλη μας και συνετέλεσαν με την παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική, μαγική και κεφάτη βραδιά. Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου