14.6.17

Νέα έκρηξη οργής στο Μενίδι: Κάτοικοι έκλεισαν την Αττική Οδό

Σε αποκλεισμό της Αττικής Οδού προχώρησαν πριν λίγο κάτοικοι του Μενιδίου που για άλλη μια μέρα διαμαρτύρονται για την ανομία και την εγκληματικότητα στην περιοχή τους.

Αρχικά διεκοπή η κυκλοφορία της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο ενώ μετά από λίγο οι κάτοικοι πέρασαν και στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας (έξόδος 7).
Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Καράβου και αρχικά κατευθυνόταν προς το 6ο Δημοτικό σχολείο Μενιδίου, αλλά στη συνέχεια διασπάστηκε.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του 11χρονου μαθητή και με σύνθημα " Μάριος Δημήτριος 11 χρονών αυτός είναι ο ήρωας του Δήμου Αχαρνών" οι διαδηλωτές εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την εγκληματικότητα της περιοχής.
Επισημαίνεται ότι χθες οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ σήμερα εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου