14.6.17

Επιτυχημένη αφαίρεση όγκου

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη. Υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Η διαδικασία διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, ενώ η χειρουργική επέμβαση είχε διάρκεια μιάμισης ώρας. 
Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή.
Θα επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες, αφού  παραμείνει για νοσηλεία για 2-3 ημέρες
O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε, πριν 2-3 μήνες. 
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του.
Με μια συγκινητική ανάρτηση της η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη συμπαραστέκεται στον επικεφαλής του Ποταμιού. Η Μαρία Χούκλη που για χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο και είναι στενή φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη του έγραψε ένα ζεστό μήνυμα χρησιμοποιώντας τον πασίγνωστο στίχο από το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα "Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ". Έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook: «Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς. Επάνω του»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου